Російські вантажівки зможуть їздити через Волинь

Російські вантажівки зможуть їздити через Волинь
Використання українських транзитних дозволів для вантажних транспортних засобів з місцем реєстрації Російської Федерації відновлено 25 лютого 2016 року.

Про це Волинську митницю ДФС повідомлено листом Міністерства інфраструктури України від 23.02.2016 №835/25/14-16, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Тобто, з 00.00 год. 25 лютого 2016 року російські вантажівки можуть перетинати державний кордон України за наявності українського транзитного дозволу квоти 2016 року, виданого російським перевізникам для вантажних автомобільних транзитних перевезень з місцем реєстрації Російська Федерація.

Зазначеними діями забезпечено дотримання Україною Закону України «Про транзит України», міжнародних договорів України та інших нормативно-правових актів.

Окрім того, Волинська митниця ДФС в рамках акції «Їду додому» має правові підстави пропускати російських перевізників, які в’їхали на територію України після 14 лютого 2016 року, а зараз повертаються з країн Європейського Союзу та Республіки Молдова транзитом через територію України додому.

Усі підрозділи Волинської митниці ДФС поінформовані про відновлення дії українських транзитних дозволів для російських вантажівок.

Як повідомлялося, українські активісти вирішили розпочати нову блокаду фур з РФ. Вони розповіли, що дають уряду певний час для того, що обдумати і перерозглянути своє попереднє рішення стосовно поновлення транзиту, а також їм слід готуватись до діалогу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, контробандист Шеремета з активістами вже не міняє російські фури на полонених? Чи то було потрібно лише перед атистацією?
Відповісти
"житимуть" наші горе-атавісти?
Відповісти
Ви дурні воюйте лягайте в землю а у нас бізнес.
Відповісти