Депутати Луцькради вирішували питання російських банків

Депутати Луцькради вирішували питання російських банків
Представники громадських організацій попросили депутатів вплинути на діяльність російських банків, інакше будуть роботу установ блокувати самі.

Владці сказали представникам громадської організації не вчиняти радикальних заходів і не трощити російські банки. Про це йшлося під час сесійного засідання Луцької міськради 25 лютого, - повідомляє Конкурент.

Представник громадської організації УНСО Волинь Сергій Пашинський зазначив, що функціонування російських банків на території Луцька неприпустиме.

"Ми вимагаємо термінового розгляду питання щодо подальшого функціонування на території Луцька російських банків. Просимо вас припинити роботу цих банків в місті", – сказав Сергій Пашинський.

Однак депутати сказали, що в них немає таких повноважень. Натомість запропонували представникам громадської організації звернутись в Київ, у Нацбанк, щоб ті видавали таким банкам ліцензій. Також депутати зауважили, що в російських банках працюють звичайні лучани, тому робити такі радикальні заходи, як в Львові, не варто.

"Люди самі повинні визначатись де їм обслуговуватись, а цей популізм з розгрому банківських відділень не потрібен", – зазначив депутат Олександр Кравченко.

Як зауважив депутат Луцької міськради Євген Ткачук, якщо люди самі зроблять свідомий вибір на користь українських банків і не будуть обслуговуватись в російських установах, останні закриються самі.

Натомість депутати запропонували підготувати відповідне звернення щодо цього питання, яке оприлюднять через засоби масової інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кравченко молодець. Скільки вже та бандота з УНСО диктуватиме, що робити. В країні є влада, чи купка озвірілих радикалів?
Відповісти
Повністю підтримую. До відома цих "героїв"після виходу Постанови Нацбанку України від 3 березня 2015 року жодне іноземне підприємство, включаючи і російського походження і в т. ч. банки не мають можливості перераховувати жодної копійки прибутку за межі Украіни. В той же час в банках розміщені вклади наших лучан і у випадку закриття банків ці люди просто втратять ці кошти. Найкращий варіант - це коли вкладники припинять співпрацю з банками російського походження. А любі силові дії радикалів лише на руку Путіну і його пропагадиській сволоті типу Кисільова. І звичайно таке дикунство просто руйнує і без того непривабливий інвестиційний клімат України і нашого міста зокрема.
Відповісти
Любі депозити в російському банку, пепрепустимі.
Це всерівно що банк А.Гітлера під час війни в Москві.
Відповісти
Звертаюся до модераторів, коли у вашому інтернет виданні одні люди дозволяють собі інших називати "БАНДИТАМИ" , для чого тоді "модерація" ???
Відповісти
Раджу почитати правила сайту http://www.volynpost.com/page/1-pravila
Відповісти
В Україні ніякої влади не має усе вирішують люди знімають президента, премєр міністрів, прекривають електроенргію в Крим, зупиняють фури, самі пішли і зупинили агресора. Яка влада самі спалять ці банки і вони заберуться. Люди робіть що підказує совість і патріотизм. Влади у нас не має ніякої покі сидять такі міністри.
Відповісти
Згода 100%! А то вже договорилися, що російські банки це украінські банки і люди украінські там працюють...-сміх та й годі! Ви про що ,люди, банки краіни. а г р е с о р а!
Відповісти
Постанова НБУ #160 від 3 березня 2015 року позбавила можливості для російських банків виводити кошти за межі Украіни в т.ч. Прибутки якщо вони є. Тому ці банки могуть працювати тільки на Україну навіть якщо їхнім власникам це не подобається. А руйнування чи підпали лише віддаляють Україну від Європи і створюють підстави для ідіотами Путіна спекулювати такими картинками під час перемовин із нашими Західними союзниками. Завдяки фактам беззаконня і свавілля з боку деяких груп агресивної молоді які називають себе патріотами ми поступово втрачаємо підтримку як США так і Європи. Патріотизм заключається в тому щоб створювати, а не руйнувати. Треба переконувати вкладників переходити на сервіс в наші Українські банки, серед яких є достатньо надійних в т. Ч. Ощадбанк, Приватбанк, та інші.
Відповісти
Відчуваеться дух смердючих комунариків,які не тільки пенсії пооформляли через кацапський банк,але щей би ночували біля нього(Потому что родиной пахнет)
Відповісти
Вельмишановне панство ЧОГО ВИ ПОЧІПЛЯЛИСЯ ДО ТОГО БАНКУ, В ЯКОМУ БАНКУ ЛЮДИ ХОЧУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИСЯ ХАЙ ОБСЛУГОВУЮТЬСЯ........Як у польщі радикали закидали гуртожиток там де жили УКРАЇНЦІ це добре....Оце ваша довбана "європа" ....Так вас там чекають.









Відповісти
Останні новини
Депутати Луцькради вирішували питання російських банків
25 лютий, 2016, 20:52