ZIK покаже документальну стрічку «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля»

ZIK покаже документальну стрічку «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля»
Що чекає в кінці шляху опозиціонера-демократа в сучасній Російській
Федерації? Питання із очевидною відповіддю, яку дав нам рік тому Борис Нємцов.

Про приголомшливий старт, десятиліття впертої боротьби з режимом та вбивство особливої нахабності – у документальному фільмі «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля». 27 лютого о 22:30 на телеканалі ZIK.

27 лютого, у день загибелі російського політика Бориса Нємцова, в ефірі телеканалу ZIK вийде документальна стрічка, присвячена відомому опозиціонеру, чия позиція «Росія без Путіна» коштувала йому життя.

Стрічка німецько-російського виробництва (автори сценарію та режисери: Міхаіл Фішман, Любов Камиріна, Мілана Мінаєва) – своєрідний реквієм у стилі якісної документалістики.

«Як на мене, це трансляція історії сучасної Росії через життя справжньої людини», – розповідає про особливу прем'єру медіа-директор медіа-холдингу ZIK Віталій Докаленко.

Без кричущої сенсаційності, без нав'язування висновків, фактологічно виважений продукт. Такий собі символічний підсумок на проміжному етапі.

Повільний темпоритм кінорозповіді про те, з чого починав, чого досяг та чим заплатив за свою боротьбу Борис Нємцов, не напружує, але замислює. Одна куля в спину та ще п'ять – серйозне попередження усім незгодним: недоторканих немає. Як і стрічка – твердження того, що свободу не зупинити і не вбити.

Також 28 лютого о 23:30 ZIK покаже ексклюзивне інтерв'ю Сергія Смальчука із донькою вбитого опозиціонера Жанною Нємцовою.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року.

На початку минулої осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ZIK покаже документальну стрічку «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля»
25 лютий, 2016, 19:14