У Києві будинок обвалився на людей. ФОТО

У Києві будинок обвалився на людей. ФОТО
У Києві на вул. Богдана Хмельницького обвалилася будівля, що має суміжну стіну з Музеєм літератури (вул. Хмельницького, 12).

За словами очевидців, проломилося перекриття кількох поверхів, - пише КорреспонденТ.

Біля будівлі зібралися рятувальники і машини швидкої допомоги. За даними від ДСНС, з-під уламків вже витягли тіло загиблого.

За даними місцевих жителів, будинок офіційно був непридатним для проживання, проте там постійно оселялися бездомні і переселенці з Донбасу.

За неперевіреною інформацією, у будинку працювали будівельники, яких, у тому числі, засипало уламками.

Як розповіли лікарі з однієї з карет швидкої допомоги, під завалами можуть бути кілька десятків осіб.

У влади інші дані. Прибулий на місце Віталій Кличко заявив, що двох поранених відвезли в лікарню, ще троє залишаються під завалами. ДСНС при цьому говорить про п'ятьох засипаних розтрощеними уламками людей.

Будинок зараз знаходиться в поліцейському оточенні. Через обвал будинку на вул. Хмельницького тимчасово обмежили рух транспорту.

З-під завалів рятують людей, - йдеться в повідомленні. Також повідомляється, що будинок виселений і належить приватній особі.

Під час проведення ремонтних робіт обвалилася стеля одного з поверхів. Відзначимо, що цей будинок був побудований приблизно 1935 року.

























Людей із нього відселили ще в 2014 році. Зараз він знаходиться в приватній власності, там проводилися нелегальні будівельні роботи.

17.04. Як повідомляє кореспондент УП з місця події, під завалами, за попередніми даними, перебуває троє чи четверо людей.

17.14. За інформацією, чотири людини знаходяться під завалами. Повідомляється, що будівельні роботи в будинку проводилися незаконно.

17.21. Будівельника, якого вдалося врятувати, доставили в Олександрівську лікарню.

17.25. З-під завалів будівлі самостійно вибрався одна людина. Він повідомив, що в будівлі залишаються ще 4 будівельника. Двоє вже досавлени в лікарні з важкими травмами.

17.40. З-під завалів будинку на вулиці Богдана Хмельницького в центрі Києва рятувальники витягли двох людей у важкому стані.

Одного будівельника уже витягли з-під завалів. Як повідомив представник КМДА Дмитро Білоцерківець, один із робітників, які опинились під завалами, відгукується на заклики рятувальників, а ще троє людей - не відповідають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві будинок обвалився на людей. ФОТО
25 лютий, 2016, 21:11