Луцьким тролейбусникам вчасно виплатили зарплату

Луцьким тролейбусникам вчасно виплатили зарплату
Вперше за багато років на Луцьке підприємство електротранспорту вчасно виплатити заробітну плату за січень. Також частково погашено заборгованість із зарплати перед трудовим колективом за листопад і грудень 2015 року.

Як йдеться на сайті Луцької міської ради, протягом багатьох років на підприємстві були проблеми із виплатою заробітної плати працівникам. ЛПЕ перебувало у складному становищі.

У попередні роки з Державного бюджету надходила компенсація за перевезення пільгових категорій громадян. Цьогоріч, коштів на ці цілі не передбачили у головному фінансовому документі України.

З ініціативи міського голови Миколи Романюка у Програмі соціального захисту населення міста Луцька на 2016-2020 роки передбачено 20 млн грн на відшкодування Луцькому підприємству електротранспорту послуг з перевезення пільгових категорій громадян.

Таке рішення дало позитивний результат і у січні 2016 року ЛПЕ отримало з міського бюджету 2 мільйони 414 тисяч гривень. Це дало змогу вперше за багато років вчасно виплатити заробітну плату за січень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В ТОП!!!
Відповісти
А от бюджетники через традиційну паперову тяганину в Києві, на превеликий жаль, активно смокчуть Рошенку. Дякуємо, Яцику!
Відповісти
Да це не новина ,а сенсація !!! Терміново показати сюжет по всіх телеканалах України!!! Да що там-ВВС !!!
Відповісти