Подробиці смертельної аварії на ковельській трасі. ФОТО

Подробиці смертельної аварії на ковельській трасі. ФОТО
Додаткову інформацію про смертельну аварію на ковельській трасі надала прес-служба ГУНП у Волинській області.

За словами правоохоронців, автопригода трапилась 25 лютого, ввечері близько 20 години.

На автодорозі Доманово Ковель-Чернівці-Тереблече біля залізничного переїзду в селі Козин Рожищенського району, п’яний водій вантажного автомобіля «DAF» з напівпричепом «Krone» скоїв зіткнення з легковим автомобілем «Audi 80». Водій легковика помер на місці пригоди.

За кермом «DAF» перебував 30-річний житель обласного центру. Водій вантажного автомобіля, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого скоїв зіткнення з легковим автомобілем «Audi-80».

За кермом легковика перебував 22-річний мешканець села Гута Ратнівського району. Згідно з медичним висновком Рожищенської райлікарні водій автомобілю «DAF» перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП водій «Audi-80» від отриманих травм загинув на місці пригоди, а 20-річного його односельця, пасажира легковика госпіталізували в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Зараз триває досудове розслідування.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не можна з нашими людьми по нормальному!!! раніше п`яними тільки депутати, судді та мєнти їздили, а тепер кожен другий. Поліції слід зупиняти всіх підряд і перевіряти на стан алкогольного сп`яніння, а не лише кататится і фіксувати чергову смерть, яку спричинить п`яний вбивця за кермом!!!
Відповісти
П"яні вивці за кермом. Не хочуть жити то треа їх зразу до рооти а то мабуть дур в голові свистить від бездельності . Каліч себе а не других.якщо ти такий дурник
Відповісти
правильно! "залив сливу" і катайся-роби шо хочеш, всеодно ніхто не зупинить. А як і зупинить, то це 1 із 100 випадків. Можна і випити, вже не так страшно як раніше.
Відповісти
Знаю багато водіїв маршруток які їздять по 2.9 "а". Слава новій патрульній службі.
Відповісти
Знаю таксистів які іздять 0.7 пром за кермом
Відповісти
Власник цього авто АУДІ мій родич. Добре що не він був за кермом але і шкода його товариша.
Відповісти
шкода людей
насквльки я розумію це сталося зразу за переїздом в сторону переспи
на повороті
дуже великі пощкодження
але швидкість повинна бути мінімальна, хіба що водій фури гнав на переспу і не вписався в поворот на переїзді
Відповісти
І це та п'яна бидлота хоче до Європи? Горлопанить кругом Слава Україні, а само мавпа мавпою... Царство небесне тому хлопчині, що став жертвою мавпи. Розстріл, або хоча б тюрма за такі речі має бути на 5-10 років запроваджена, інакше ніц у нас не вийде!
Відповісти
Да водий фури неправий, и вин маэ видповидати, але ще треба з'ясувати в якому стани були хлопци з ауди........ приношу велике спивчуття родини загиблого, але й водия фури також шкода, в нього залишилася жинка и маленька динити
Відповісти
Этот убийца должен нести наказание, он убил моего братика любимого
Відповісти
Може , трохи не до теми, але вже про водіїв маршрутка "9а" десь вже була тема... Тому один із водіів маршрутки # 9 а на моє зауваження щодо порушення правил дор. Руху ( не знизив швидкість на повороті біля стадіону "Авангард", просто як їхав швидко, що аж маршрутка дребежчала, так і їхав ще й пришвидшився біля зупинки "Кінотеатр " Промінь" сказав: " Я можу дати вам 3 грн. і можете вийти ".
Ця людина звикла дрова по полю возити, ще й хамить.
Відповісти
Водія ауді можна було врятувати тількі наші врачі калікі без рукі як вони його відкачювали це треба було тількі бачіти, таке склалося відчуття що вони нього добивали. Я про це говорю бо на моїх очях все це було.
Відповісти
Хлопці які знаходилися в авуді не були пяні, це для тої людини яка цікавилася , по друге, шкода водія вантажівки DAF? Я б не сказав...він сам винен в тому, що сів за кермо пяним, вбивши 22-річного Богдана,, та покалічивши та ньоно друга, який зараз в лікарні...Вчора нього поховали...він покинув цей світ так рано, а скільки ще не встиг зробити.... Вічна тобі пам'ять Богдане...
Відповісти
Та що ви тут городити? Якщо добре подивитись фото з аварии то добре видно шо фура стоить повнистю на обочини и можна було би об'ихати и даже не зачепити...........але звичайно шо ауди гналася на великий швидкости и тоже виихала на зустричну смугу бо не вписалась в поворот......... судити треба всих, на мою думку
Відповісти
Останні новини
Подробиці смертельної аварії на ковельській трасі. ФОТО
26 лютий, 2016, 14:41