Після претензій комсомольців «НацАльянс» «накапав» на них прокурору

Після претензій комсомольців «НацАльянс» «накапав» на них прокурору
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук (на фото) попросив прокурора міста Сергія Даніліна перевірити, чи правомірно офіс Волинського обласного комітету комсомолу розмістився у приміщенні Луцького біотехнічного інституту.

Про це йшлося 28 грудня під час сесії міської ради.

За словами Давнильчука, 21 грудня Волинський обласний комітет комсомолу відкрив свій офіс в головному корпусі Луцького біотехнічного інституту, про що повідомив на своєму сайті.

Данильчук каже, що сумнівається, чи правомірно розміщувати офіс організації "з політичним ухилом" у вищому навчальному закладі.

«В мене виникають підозри у законності такого рішення. Перший раз стикаюся, коли заполітизована організація відкриває свій офіс у вищому навчальному закладі. Жодна політична партія не відкривала офіси в університетах», - сказав депутат.

Відтак Данильчук, який є членом громадської організації "Національний Альянс", попросив прокурора Луцька перевірити, чи не має ніяких порушень у рішенні керівництва Луцького біотехнічного інституту дозволити відкрити офіс у своєму вузі.

Нагадаємо, раніше члени обласного комітету комсомолу оприлюднили інформацію про те, що молодіжна громадська організація "Національний Альянс" незаконно займає приміщення комунальної власності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кожному сайті той НацАльянс, але ніде нема, ЩО ВІН ПРОПОВІДУЄ. Зрозуміло, що "заказуха", але розмах цікавий. На мою думку вони небезпечні, отже наша міліція має провести розслідування діяльності цієї структури. Можуть бути втягнуті неповнолітні, а там бачу, мають що приховувати.
Відповісти
Останні новини
Після претензій комсомольців «НацАльянс» «накапав» на них прокурору
28 грудень, 2011, 12:05