Визначали кандидатів атестаційної комісії: без скандалу не обійшлося. ФОТО

Визначали кандидатів атестаційної комісії: без скандалу не обійшлося. ФОТО
В облраді відбулося засідання з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Основну увагу депутати приділили питанням визначення кандидатур атестаційної комісії поліції та обговорили заяву про підтримку Юлії Тимошенко з приводу дострокового припинення повноважень Верховної Ради.

Депутати довго сперечалися щодо кандидатів та вирішили винести на голосування облради це питання, адже кандидатур всього 6. Це представники цивільного корпусу «Азов», ГО «Волинська спілка учасників АТО», «Національний Альянс», «Асоціація деревообробників Волині» висунули своїм кандидатом Павла Данильчука. До речі, один із кандидатів міг і не потрапити на засідання, про це ми писали раніше.

До складу поліцейської атестаційної комісії потрапи можуть лише двоє з 6 запропонованих кандидатів. Ними стануть ті представники, які перші наберуть необхідну кількість голосів. Інші ж будуть зняті з подальшого голосування.

«Комісія і є для того, щоб вирішити, як голосувати за кандидатів атестаційної поліції. Наше рішення, перш за все, є рекомендаційне, а вже сесійний зал вирішить, хто буде в атестаційній комісії. Тому виносимо шість кандидатур,» - наголосив депутат облради Анатолій Вітів .

Щодо заяви Юлії Тимошенко про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, то депутати підтримали заяву одноголосно.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідна країна , нічого не міняється з 1917 року.
Відповісти
зборіщє блатних і ніщіх
Відповісти
Цікаво кого висуне "Асоціація гінекологів Волині"?
Відповісти
Давно в місті конкретної двіжухі не було,сидять мордовороти і вимагають дострокових виборів.Приїдуть гроші і будуть на кожному перехресті кричати,яка їхня партія хороша.
Відповісти
Ті із депутатів облради хто вимагає дострокових виборів у Верховну Раду не розуміють, або не хочуть розуміти, що це призведе до непередбачуваних наслідків Постає питання: кого ми вибрали в обласну Раду?
Відповісти
Шановний С.Андріюк! Це Ви думаєте як нормальний пересічний громадянин України, вони - ні. Тому їх треба постійно міняти, але без права повторно бути обраними, вразі відсутності ефективної роботи. А саме головне-необхідно для депутатів змінити вимоги: громадянство не менше 10 років, вища освіта як мінімум, трудовий стаж не менше 15 років із них в сфері управління 5 років, судимість відсутня, психіатрична експертиза. Тоді буде можливо порядок, а так нами правлять дураки. Гаврилюк без освіти нам пише закони-бред!
Відповісти
А щось по суті своїх власних професій ці активісти сказати можуть чи активізм це і є їхня професія. Словоблудство дані особи перетворити у спосіб непоганого заробітку.Цікаво читати в час коли лісові багатства сировиною вивозяться в ЄС деревообробники замість пошуку шляхів створення потужних конкурентних деревообробних комплексів з метою надання продукції додаткової вартості на нашій території створення нових робочих місць займаються питаннями міліції на паях сосни і буряни буяють, молоко дешевше за воду тваринництво в занепаді а фермери і землевласники замість пошуку ринків збуту, інвесторів способів покращення ефективності праці чубляться хто ж в комісії сидіти буде може пора вже кожному своїми справами зайнятись і в першу чергу в своїх хатах порядок навести
Відповісти
Атестаційні будні по-волинськи:
Як може адвокат, злодій атестувати працівників міліції-поліції. Кваліфікованих працівників карного розшуку (інших оперативних підрозділів) виставляти "за двері" , а чергових водіїв, помічників чергових частин ( та їм подібним) залишати на службі (відносно цих "працівників" атестація проводиться формально). А ця "атестаційна комісія" хоча б знає що таке розкрити злочин, відшукати злодія-кривдника, допомогти людині в кого сталася біда-горе. То кому "комфортніше " працювати - "оперу" чи черговому працівнику( який постійно "служить" від зміни до зміни і якому "наплювати" що робиться в інший день, коли він неначергуванні...). А Ви, "шановні атестувальники" (більша частина з Вас мабуть їздить на дорогих авто і проживають в шикарних квартирах) в людей простих запитайте кого вони хочуть залишити в своїх районах (містах) і на яких посадах. Як може "атестувальник" з Луцька знати і вирішувати долю працівників міліції-поліції, наприклад Шацька. А чому в Шацьку не зібрати Віче і незапитати в простих людей (місцевих), кого б вони хотіли бачити в Новій Поліції Шацька і на якій посаді - А МОЖЕ СЛАБО... І так по всіх районах і містах Волинської області. Чи це просто зведення рахунків "керівництва" з "неугодними" працівниками. Вже "допрацювалися" до того що не одна з крадіжок ( тяжкі злочини - крадіжки з проникненням) взагалі не розкриваються і в при такому "атестаційному підході у Волинській області - на превеликий жаль перейдуть в категорію "глухарі". Настояща АТЕСТАЦІЯ - це коли (наприклад) шацьких працівників нової поліції атестує населенння Шацького району, працівників Луцької поліції атестує населення м.Луцьк та Луцького району. А теперішня атестація - це "сліпа" атестація та зведення особистих рахунків .
Відповісти
Останні новини
Визначали кандидатів атестаційної комісії: без скандалу не обійшлося. ФОТО
26 лютий, 2016, 19:46