Патрульний з Луцька затримав агресивного чоловіка поблизу станції метро. ФОТО. ВІДЕО

Патрульний з Луцька  затримав агресивного чоловіка поблизу станції метро. ФОТО. ВІДЕО
Патрульний поліцейський з Луцька, який зараз є командиром роти патрульної поліції в Києві, Сергій Мерчук підкорив користувачів мережі чіткими, професійними діями при затриманні агресивних чоловіків на станції метро Лук’янівська.

Про це повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

«Метро Лук’янівська. Mercedes-Benz синього кольору ледве не скоїв наїзд на громадянина. Сказав, що айдарівець. Погрожував закидати всіх гранатами. Поїхав у напрямку Дегтярівської, – отримали виклик патрульні», ‒ йдеться в повідомленні про подію патрульної поліції Києва у Facebook.

Обстеживши територію, помітили цю машину, що якраз паркувалася на зупинці громадського транспорту. На вимогу надати документи – водій не реагував. Натомість поводився дуже агресивно. Наголошував, що є воїном АТО.

Ситуація загострювалася. Зібрався натовп, який не розумів, за що затримують «воїна». Викликали командира роти патрульної поліції. Він неодноразово робив зауваження за матюки в сторону поліцейських та агресію. На це водій не реагував. Відтак ухвалили рішення про затримання чоловіка, після чого він щосили вкусив командира за ногу.

Перевіривши єдиний наявний документ – свідоцтво на авто, патрульні виявили ознаки підробки, а на частинах кузова Mercedes-Benz – збиті номери. Викликали слідчих.

Підсумок історії: авто опинилося на штрафмайданчику, а чоловік – у відділку поліції.

А також: на агресивного водія склали адмінматеріали за ст. 126 ч. 1 (керування без необхідних документів) та 122 ч. 3 (суттєво заважав громадському транспорту). Ну, й звісно йому доведеться відповідати за 345 статтею ККУ (напад на працівника поліції).

Сергій Мерчук ‒ волинянин, майданівець, член 35-ої сотні Самооборони Майдану «Волинська січ». Пізніше ‒ боєць полку спецпризначення «Азов», заступник командира батальйону у патрульній поліції Луцька. Зараз ‒ командир роти патрульної поліції в Києві.





Полиция начала уважать себя и защищать киевлян!Маты и угрозы ха.а в сторону копа и он очутился лицом в асфальте.Только вчера я писал о том, как ДК унижает полицейских:https://site.ua/miroslav.oleshko/2905-dorojniy-kontrol---vrag-reform-v-politsii/

Опубліковано Miroslav Oleshko 26 лютого 2016 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що тут професійного?
Відповісти
Злочинець в кайданках їде на лагєрь, крадена машина повертається законному власнику. Урки добре вже знають ,що з поліцейськими не можна жартувати,як з мусарами.
Відповісти
Банда чорних тітушок на краденому мерсі.
Відповісти
Правильні дії. Чому всім має бути дозволено ображати поліцейських при виконанні ними службових обов'язків і думати, що їм за це нічого не буде?
Відповісти
А всетаки професіоналізм де?
Відповісти
шо ви пишете. зе його звичайна робота. професіоналізм це затримати одному банду озброєних.
Відповісти
це називаєтся кіно)
Відповісти
Люди на відео озвучують зовсім не професійність поліцаїв...Троє ледве скрутили одного,а той жирний поліцейський тільки й тримався за кобуру.Таке враження,що даючи коментар він ще трохи і розплакався б.
Відповісти
Нашим копам надо пожоще с таким быдлом поступать, после первого же оскорбления в наручники и участок составлять протокол, пару штрафов и начнут уважать.
Відповісти
став кополм через піар і тут піариться)ну всетаки молодець!відреагував адекватно
Відповісти
а ти не "потєряний"?)
Відповісти
реально, який тут професіоналізм?ну хіба що в тому,що затримали а не розстріляли як пацана в бмв. і правда те, що майдан був нужен щоб самому до влади дібратись.
Відповісти
Вам не встидно тут "умнічать", бо мені дуже - за наших людей (поставали....-кидаються на поліцію, захищають-не знати кого,який він АТошник?-там на морді написано)
Відповісти
Вам би в айропорті працювати, якшо по лиці вмієте читати: де людина була і хто вона.
Відповісти
Поліція затримала псевдо АТОшників які збили на викраденому авто людину неодноразово образили людей на службі і є ще людішки які співчувають цим горе бійцям???один дуже розумний чоловік сказав би "альо гараж!!!"
Відповісти
Сергій молодець! Діяв абсолютно правильно підтримую!
Відповісти
платити 20 гривень за вашу собачу брехню?
Відповісти
опускатись нижче нікуди фуууууууууууу
Відповісти
Останні новини
Патрульний з Луцька затримав агресивного чоловіка поблизу станції метро. ФОТО. ВІДЕО
27 лютий, 2016, 11:00