У Луцьку 86 громадян отримали грошову допомогу

У Луцьку 86 громадян отримали грошову допомогу
У департаменті соціальної політики Луцької міської ради відбулося засідання комісії з питань надання грошової та матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення міста.

Про це йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

На засіданні вищезазначеної комісії розглянули питання про надання матеріальної та грошової допомоги 110 громадянам. З них 86 громадян отримали допомогу з бюджету міста на загальну суму 130820 гривень, а 19 громадянам відмовили у наданні одноразової грошової допомоги. Трьом громадянам вирішено надати адресну грошову допомогу за списками управління охорони здоров’я.

Чотири звернення громадян стосувалися видачі посвідчень на безкоштовний проїзд в маршрутному таксі на 2016 рік. Одній громадянці відмовили у наданні дозволу на видачу посвідчення для безкоштовного проїзду в транспорті загального користування в мережах маршрутного таксі, троє громадян отримали дозвіл.

Один чоловік, згідно з рішенням комісії, отримав дозвіл на безкоштовне харчування в їдальні територіального центру. Ще три особи отримали право на безкоштовне обслуговування вдома працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку 86 громадян отримали грошову допомогу
29 лютий, 2016, 19:28