Проти бійця 51-ї бригади закрили кримінальне провадження

Проти бійця 51-ї бригади закрили кримінальне провадження
"Сьогодні… Володимир… Суд… Максим Силюк (16 чи 17 засідання, не пам’ятаю) Кримінальне провадження закрито по 48 КК, за зміною обстановки".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав адвокат Василь Нагорний.

"Клопотання подавав Максим, від свого імені, в мене «рука не піднялась». Ще рік назад це кримінальне провадження було закрито, але прокуратура з процесуальних міркувань (було дві частини ст.407 КК) подала апеляцію. Треба було рік витрачати державні кошти військовій прокуратурі, щоб дійти до очевидного, зняти частину обвинувачень та закрити справу. Максим так і не зміг видавити з себе слова «щиро розкаююсь», які так хотів почути військовий прокурор, бо каятись не має в чому і це робити потрібно точно не йому… Він ще досі не вірить, що все завершилось і можна спокійно жити.

Щиро дякую друзям: Саша, Майя, Наталія, Світлана, Ірина, Анна ... ... ... ,які майже рік тихенько підтримували мене та Максима, який вже пару раз зривався і хотів погодитись на «условку» чи угоду з прокурором… В далекому селі на Ковельщині за ваше здоров'я горітиме свічечка... Дякую Dmutro Voevoda, який допоміг сьогодні з бензином, підстрахував, як водій та підтримав, разом з Gennady Khomutinkin мене в суді! Дімка просив не казати, але скажу: на зворотній дорозі заїхали в госпіталь інвалідів війни, куди він спонсорнув якщик миючих засобів. Всюди встигає Смайлик «smile»

P.S. В березні очікуються дуже важкі справи по бійцям 51ОМБр: колишні полонені, поранені і т.д. Ці хлопці пройшли 9 кіл пекла на сході і вину свою не визнають, на закриття справ не йдуть, хочуть чистих виправдувальних! Сподіваюсь на розуміння від друзів, яких я вже дістав та на підтримку громадськості".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чувак, ти точно з Луцька? Чи може якийсь кремлівський фейк? Ти на кого писка роззявив, чоловіче? Сором навіть думати подібне про земляків! Тим більше про тих, хто цього недостойний. Не будь бидлом, а?
Відповісти
Нагорний - молодець !!!
Відповісти
Ти є обіжений прокурор, або сепаратист но точно не лучанин.
Відповісти