МЗС не буде втручатись у скандал із луцьким консульством

МЗС не буде втручатись у скандал із луцьким консульством
Речник Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров розповів, що його відомство не втручатиметься у скандал, пов'язаний з консульством Польщі у Луцьку.

Про це 14 серпня повідомили Українські Національні Новини.

«Все, що відбувається на території іноземної консульства або посольства, відбувається фактично на території іншої країни. Нас про це тільки інформують. Тому для українського МЗС головне, щоб всі громадяни отримували в іноземних представництвах всю необхідну підтримку», - сказав Олександр Дікусаров.

Крім того, за його словами, якщо до цього скандалу причетні громадяни України, то в такому випадку цим питанням повинні займатися компетентні органи, тобто міліція.

Також Дікусаров додав, що Польща вже проінформувала український МЗС про всі деталі проведеного внутрішнього розслідування по працівникам свого консульства у Луцьку.

Нагадаємо, в епіцентрі міжнародного скандалу опинилося генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку. За інформацією польських ЗМІ, тут нібито діяло злочинне угрупування, яке займалося видачею шенгенських віз для осіб, яким заборонено в’їзд до цих країн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
МЗС не буде втручатись у скандал із луцьким консульством
14 серпень, 2012, 16:18