У мешканця Ковеля вилучили наркотики

У мешканця Ковеля вилучили наркотики
Учора ввечері на території колишнього військового госпіталю на вулиці Шевченка в райцентрі Ковель поліцейські вилучили саморобний пристрій для куріння наркотичний засобів та 1г канабісу.

Про це пише ГУНП у Волинській області.

Під час несення служби в поле зору інспекторів поліції потрапив 19-річний місцевий мешканець. Поліцейські виявили в нього саморобний пристрій для куріння наркотичних засобів та 1г речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на наркотичний засіб канабіс.

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня, вночі в Луцьку біля житлового будинку на вулиці Грабовського в 37-річного жителя обласного центру співробітники патрульної служби також вилучили 1г зеленої речовини рослинного походження, ззовні схожої на канабіс.

Вилучене поліцейські направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

За цим фактами розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.
Нагадаємо, що 20 лютого на одній з вулиць Нововолинська поліцейські виявили у 56-річного місцевого мешканця подрібнену зелену речовину рослинного походження схожу на канабіс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки недавно якісь шишкі по телеку росказували що будуть боротись з баригами, а не споживачами....видно знову лапша...
Відповісти
ага будуть будуть чим дальше тим краще, вже служби не мае яка по наркотиках
Відповісти
Останні новини
У мешканця Ковеля вилучили наркотики
01 березень, 2016, 15:42