Янукович планує повернутися в президентське крісло, - адвокат

Екс-президент Віктор Янукович планує повернутися в країну і знову зайняти президентське крісло.

Про це повідомив його адвокат Віталій Сердюк в інтерв'ю виданню «Главком».

За його словами, Янукович із себе повноважень не складав і від управління країною не самоусунувся.

Також адвокат розповів, що Інтерпол так і не відновив розшук екс-президента, а представники ГПУ самі не виявляють бажання їхати в Ростов-на-Дону допитувати Януковича. Віктор Федорович нібито готовий давати свідчення, але на території України робити це категорично відмовляється - переживає за свою безпеку.

Захисник екс-президента-втікача також стверджує, що мільярдів, про які постійно пишуть ЗМІ, у нього немає. Всі його гроші - це два заарештованих рахунку - особистий (на ньому 28 млн грн) і пенсійний (на ньому 50 тисяч грн). Проте, Янукович не бідує, йому цілком вистачає засобів на життя, оренду приватного будинку в котеджному містечку в Ростові-на-Дону і оплату адвокатів. Сердюк стверджує: екс-президент хоче назад в Україну і захист готовий вжити правові заходи для його повернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоче,це не значить,що зможе.
Відповісти
Пускай возвращается. Что наша власть щас сделала? как по мне так при Януковиче было лучше, Доллар по 8 грн, коммуналка 240 грн. А щас.... Власть воровать не стала меньше. И це "Перемога!!!"
Відповісти
ты в своем ростове сиди со свои януковичем.
Відповісти
Скоро я с тобой будим сидеть а *опе или "европе".
Відповісти
А що ти для себе зробив?
Відповісти
що цікаво що Янукович весь час президенства мав високі рейтинги більше 50% він мав навіть під час майдану коли проти нього велась серйозна інформаційна кампанія з поливання брудом і оббріхування. Думаю зараз в душі переважна більшість простих людей хотіла б повернути ті часи хоча звичайно це не реально. Думаю з часом історія розставить всі точки і покаже що більшість кроків його як Президента були виправдані тодішньою ситуацією були досить грамотні і робились на благо України
Відповісти
Еге ж , то плакали і журилися за срср,бо була ковбаса за 1.60 , то тепер розказуйте, як добре жилось при януковичу! Рух історіі не зупиняється! І ми були колись молоді, а час пройшов, то що, треба весь час про це згадувати?! Живіть, боріться, добивайтесь покращення життя,живіть за заповідями Божими.....
Відповісти
Єдине, за що янукович заслуговує на повагу, так це за те, шо втік з країни, а не ховався десь в криму чи в лднр, а то б пуйло зараз бомбив би Львів би і Луцьк, як у Сирії бомбить Хомс чи Алеппо, бо таким чином підтримує легітимний уряд Асада.
Відповісти
Так при Януковичу була стабільність, 3000 хватало на сім'ю,а при цих навіть на комунальну не вистачить,не кажучи проте що небуло війни,і Крим був офіційно територією України
Відповісти
І за цю стабільність ми розплачуємся зараз.
Війну розпочала Росія, а не ми. І Янукович не допоміг би зберигти суверенітет країни. І нинішня влада правильно робить, що їм хоч якось той суверенітет відстоює.
Відповісти
Останні п'ять місяців кого не спитав,то всі згідні, що при Янику жити було легше як зараз,і вже давно всім стало зрозуміло що йому явно не вигідно було давати команду розстрілювали людей на майдані
Відповісти
Україна з нетерпінням чекає повернення. Вітьок давай к нам...
Відповісти
Може тобі краще виїхати на Росію. Там стабільність і більше грошей.
Відповісти
Можна було б посміятись над шизофреніком дридурочним...., якби нн стільки горя, крові і сліз...
Ти тільки повернись...
Відповісти
Не виправдовуючи сучасних Пець і Кроликів, але недолуга політика Януковича і спричинила і подальше падіння гривні, і Майдан, і Крим з Донбасом.

Долар по 8, кажете... Вже влітку 2013 особисто мені було давно зрозуміло, що ні до чого доброго ця стабільність не призведе. Щоб його тримати на тому рівні уряд Азарова спалив більшу половину ЗВР.
Дешевий газ, кажете... Як мінімум з кінця 90-х він субсидувався і населення платило за нього у найкращому випадку чверть ціни. Тепер субсидувати просто нема за що. І це добре. Народ хоч почав чухатися на тему як знизити витрати. На жаль приходиться прогрес запроваджувати такими пинками.

І щодо Європи... У Польщі і країнах Балтії було набагато гірше, ніж у нас зараз. Але вони не скиглили і працювали. І де зараз вони, і де ми?
Відповісти
Останні новини
Випуск новин 1 березня Prozoro.tv
01 березень, 2016, 21:00
Янукович планує повернутися в президентське крісло, - адвокат
01 березень, 2016, 20:33