Луцького педофіла посадять на 6 років

Луцького педофіла посадять на 6 років
Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав винним лучанина, який розбещував трьох малолітніх дівчаток, і призначив покарання – шість років позбавлення волі.

Про це 14 серпня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, мав постійне місце роботи, де характеризувався задовільно. Правда, в особистому житті не склалося: із дружиною розлучився, тож сам доглядав матір похилого віку. Час від часу він випивав, однак хронічним алкоголізмом не хворів. Тож, що спонукало до скоєння злочину, і сам пояснити не може.

Чоловік, будучи під мухою, заманював юних жертв у гараж, де роздягав їх і себе. У ході досудового слідства встановлено п’ять таких фактів. При цьому Андрій залякував дівчаток, погрожуючи сексуальним насильством.

Викрити зловмисника допомогла його колишня дружина Тамара. Якось при зустрічі екс-коханий розповів, що почав зустрічатися із дуже молодими дівчатами. Тоді вона не звернула на це уваги, але одного дня жінка помітила біля їхнього гаража Андрія, який розмовляв із дівчинкою віком 12-13 років, а потім повів її в гараж і зачинив за собою двері. Після цього жінка підійшла ближче і почула дитячий плач. Коли вона стала стукати в двері, їй ніхто не відчинив. Тамара відразу викликала працівників міліції, які й визволили із сексуального полону перелякану дитину, а збоченця, затриманого на гарячому, доставили в міськвідділ.

Встановлено, що жертвами чоловіка стали три малолітні дівчинки (1998 та 1999 років народження), за розбещення яких чоловік проведе за ґратами шість років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцького педофіла посадять на 6 років
14 серпень, 2012, 16:37