В луцьких тролейбусах рахуватимуть пасажирів

В луцьких тролейбусах рахуватимуть пасажирів
За завданням міського голови Миколи Романюка у міській раді працюють над впровадженням електронної системи обліку пасажирів на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Про це повідомляється на сайті Луцької місьої ради.

Як зазначив заступник міського голови Сергій Григоренко, така система дозволить мати щохвилинний, щогодинний та щоденний моніторинг кількості пільговиків у кожному тролейбусі. Відповідно, міська рада матиме чітку картину щодо суми компенсації підприємству електротранспорту за пільгові перевезення.

Разом з цим, - вважає Сергій Григоренко, - електронна система обліку виконуватиме й контролюючу функцію роботи водіїв тролейбусів, зокрема, дотримання графіка руху, час перебування на зупинці тощо.

Тож на сесію Луцької міської ради, що відбудеться у квітні, буде внесений проект рішення “Про Програму електронного обліку пільгових категорій пасажирів у місті Луцьку”. Орієнтовна вартість впровадження цієї Програми - один млн грн на рік. Тобто орієнтовно щомісяця Програма потребуватиме 80 тис. грн. “Якщо депутати міської ради підтримають цю Програму, то уже у липні місяці вона запрацює у тролейбусах”, - каже заступник міського голови Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б в маршрутках рахували й обілечували б...?
Відповісти
А навіщо ? за 80 тис в місяць можна обслуговувати безкоштовно і рахувати не потрібно
Відповісти
=ЦЕ Ж ОЧЕВИДНО , ЩО РОЗПИЛ НАШИХ КОМУНАЛЬНИХ ГРОШЕЙ. НА ЦЕЙ РАЗ ПІД ВИГЛЯДОМ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНОГО ОБЛІКУ.ЯКЩО ДЕПУТАТИ ДАДУТЬ "ДОБРО" - ЗНАЧИТЬ З НИМИ ПОДІЛИЛИСЯ .=
=ЦІКАВО ЗНАТИ ФІРМОЧКУ І ЇЇ ХАЗЯЇВ,КУДИ БУДУТЬ ПЕРЕРАХОВУВАТИСЬ КОШТИ У РАЗІ ПРИЙНЯТТЯ "НОВАЦІЇ" =
= "ВОЛИНЬ ПОСТ" МАВ БИ ПІДМЕТУШИТИСЬ У ПОШУКАХ ЦІЄЇ, СПРАВДІ, ОСНОВОПОЛОЖНОЇ ІНФОРМАЦІЇ. АЛЕ ,СХОЖЕ ЦЕ НЕ В ЙОГО СТИЛІ - БУТИ ДО КІНЦЯ ВІДВЕРТИМ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ.=
Відповісти
Почнуть з тролейбусів ... А за рік-два і до марштруток доберуться ...
Відповісти
Ще wi fi нехай не забудуть встановити :-)
Відповісти
Ох і круті "специ" в міськраді по розпилу державних коштів! Замість того, щоб впровадити систему при якій проїзд в міському транспорті оплачують всі, а пільговикам держава доплачує компенсацію за проїзд, у нас видумують власні програми. Хоча всім добре відомо, що існуюча система з пільговиками вигідна владцям і перевізникам. Перші отримують відкати,а другі кошти від держави за завищену кількість перевезених пільговиків.
Відповісти
Ви молодець. Нас прорахували. Як красти будемо?
Відповісти
Якщо будете знати пільговиків посекундно, то що гроші на компенсацію зявляться?
Відповісти
Краще дайте той не вкрадений мульйон адресної допомоги пільговикам.
Відповісти
"Лучанин", довожу до твого відома. У Луцьку вже майже в 25% маршруток встановлена така система. При відкриванні дверей засвічується світло, зверни увагу на плафон. Там встановлена камера, похожа на ту шо в телефонах. Просто ніхто не знає.
Відповісти
цЕ ДУЖЕ ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ.ЗРАЗУ ВІДПАДУТЬ ЛИПОВІ ПІЛЬГОВИки,кий майже 40 проц.Хай познімають ільги з ментів,прокурорів, групників,які мають 3 групи,працюють, а їздять безоплатно.Вони не пенсіонери,а купили групи. Ці,що купили групи у нас також проц.30.Зробіть безкоштовно ветеранам праці і все.Там потрібно мати стаж 40 років. Не маєш,плати.А то псіхи мають по дві пенсії,бо вон мають жовту карточку і їім нічого не бракує жруть горілку,як воду.Це просто страшно до чого ми котилися.Коли ви вже повідбираєте групи у здорових людей,який він інвалід,коли працює на роботі.Ось де гроші.Або має групу 20 років і ні разу в лікаря не був,то больний на голову певно.
Відповісти
Останні новини
В луцьких тролейбусах рахуватимуть пасажирів
01 березень, 2016, 19:11