Які зарплати у Порошенка та Гройсмана

Які зарплати у Порошенка та Гройсмана
Заробітна плата Президента Петра Порошенка за січень становить 11 620 гривень.

Про це повідомляє Forbes.

Держуправління справами зазначає, що, згідно з нормативно-правовими актами, зарплата президента становить 140% від розміру заробітної плати прем'єр-міністра, нараховується на загальну суму без деталізації складових та індексується в установленому законодавством порядку.

Водночас, як повідомили в апараті Верховної Ради, зарплата голови Верховної Ради Володимира Гройсмана за січень становить 6 109 гривень.

Згідно з повідомленням, у квітні 2015 року Гройсман розпорядився встановити місячну заробітну плату депутата Ради в розмірі посадового окладу – 6 109 гривень (розпорядження №558).
Отже, розмір зарплати Гройсмана за січень 2016 року становить 6 109 гривень.

Така ж зарплата за січень і в першого заступника голови парламенту Андрія Парубія та заступника голови Оксани Сироїд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай би оці вищезазначені прожили б на свою одну зряплату
Відповісти
Держслужбовці на Волині досі й не бачили "підвищеної" зарплати (а мали б отримувати з 1 січня)! Агов, Петре Олексійовичу та Арсеніє Петровичу! А перевірте нарешті діяльність Гунчика-побрехунчика, а! А то на 50-60 баксів жити і навіть існувати, не те що сплатити Ваші чудові "пакращені" тарифи НЕ виходить!
Відповісти
Цим чиновникам ще й зарплату платять? А я думав, що дорвався до "корита" і крутись як хочеш !!!!
Відповісти
Дурнику, держслужбовець, то і кадровик, і бухгалтер, і ІТ-шник... Яке КОРИТО, а?
Відповісти
Дурень це ти!
Відповісти
З хворим говорити - собі дорожче... Тобто, держава має право порушувати трудове законодавство, Конституцію, свої ж документи (постанови Уряду) і це ОК? Зашибісь Європа! А людина, яка на неї працює, забезпечуючи функціонування органів влади, має в картонній коробці жити?
Відповісти
А от тим, про яких стаття (і депутатам, і міністрам)- я б на рівні закону встановив мінімалку (щоб ніхто не сказав, що незаконно без зарплати працювати), і хай спробують.
Відповісти
Довгий час Тарас Пустовіт був міським головою Острога, а до ОДА потрапив, як і брат, завдяки революції, навесні минулого року. Всі пам’ятають його гучну заяву під час засідання Люстраційного комітету у квітні 2014: « Немає змісту йти у владу, якщо все залишиться як було. Всі корупційні схеми мають бути зламані». Але, як то кажуть: «ломать – не строить» і Пустовіт доборовся з корупцією аж до того, що менш, ніж за рік після проголошення своєї пафосної промови, погорів на хабарі.

У січні цього року Тарас Пустовіт був затриманий «на гарячому», коли отримував хабара у сумі 8 тисяч доларів США від підприємиці з Острога за сприяння у виграші тендеру на перевезення. Перебуваючи на посаді заступника голови ОДА, Пустовіт відповідав за ЖКГ, будівництво та транспортну галузь. Також він очолював конкурсну комісію, щодо отримання тендерів на міжміські маршрути в області.

Та не все так прозоро в усій цій історії. Перевізники вже давно нарікали на споконвічні схеми поборів з боку облдержадміністрації за лобіювання їх інтересів, але чому ж «сакральною жертвою» став саме Пустовіт?

Безпосередньо перед усією цією аферою у Рівненської ОДА з’явився новий очільник – Віталій Чугунніков з «Удару», який прийшов на місце «свободівця» Сергія Рибачка. Відповідно до закону, усі заступники колишнього голови мали написати заяви про звільнення, що вони й зробили. Виникає логічне питання: для чого було давати хабара посадовцеві, якого завтра вже тут не буде, адже Чугунніков чітко заявив, що не збирався залишати Пустовіта у своїй команді. Звичайне незнання чи добре розіграний сценарій, підсилений бажанням посадовця востаннє скористатись ситуацією? Слідство покаже. Або не покаже, що більш вірогідно.

Якщо вину Тараса Пустовіта буде доведено, він сяде за грати на строк до 10 років, а його майно буде конфісковано. Наразі ж,
Відповісти
Вай. Які бідові люди. Мо їм молока видати. Мо якраз захлинуться.
Відповісти
бред ніколи не повірю, прислуга в них хаті більше отримує
Відповісти
Прям проміняв доходи від заводу, щоб отримувати 11 620 грн в місяць.
Відповісти
Ви хочете сказати що зарплата гройсмана нижча за зарплату рядового ЗСУ? І він чесно на неї живе? Цирк... тільки кому він потібний?
Відповісти
Останні новини
Які зарплати у Порошенка та Гройсмана
02 березень, 2016, 20:37