Луцькі школярі отримають китайські комп’ютери

Луцькі школярі отримають китайські комп’ютери
Школи Луцька поповняться персональними комп’ютерами з Китаю.

Як повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації, відповідно до угоди з Китайською Народною Республікою, уряд України для впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес отримав та прийняв рішення через МОНмолодьспорту передати у власність навчальних закладів регіонів персональні комп’ютери у комплектації.

Частину техніки виділять і Волині завдяки старанням обласної влади – 13 серпня під час перебування у столиці волинський губернатор Борис Клімчук погодив рішення про передачу 240 одиниць цієї техніки у розпорядження шкіл Волині.

Левову частку техніки отримають луцькі школярі. Як не дивно, але саме в обласному центрі переважна більшість комп’ютерної техніки – безнадійно застаріла.

Отож, комп’ютерні класи будуть оновлені у таких комунальних закладах: Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №23, Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького, Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №25, Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3, Луцька гімназія №18, Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17, Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19, Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою та Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №10 – професійний ліцей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого нового, все й так китайське)
Відповісти
Останні новини
Луцькі школярі отримають китайські комп’ютери
15 серпень, 2012, 09:05