Молодіжку «Волині» розгромили ровесники з «Ворскли»

Молодіжку «Волині» розгромили ровесники з «Ворскли»
Юніори «Волині» вдруге поспіль поступилися у виїзному поєдинку - цього разу у виїзному матчі проти «Ворскли» лучани зазнали поразки 1:4.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Волинській команді знову довелося у цьому матчі протистояти дорослішим вихованцям. «Ворскла» виставила відразу трьох гравців 1993 року народження, які вже кілька років грають у дублі, і декількох футболістів 1994 року народження. Але навіть за таких обставин і за рахунку 0:2 підопічні Олега Федюкова не використали два реальних шанси забити. Вже до 35-ї хвилини лучани поступалися із різницею в три м’ячі.

На 68-й хвилині Денис Фурман, який незадовго до цього вийшов на заміну, сквитав один гол. Волинянин вийшов на дуель із захисником та воротарем, прибрав в бік першого і невідпорно пробив у дальній кут воріт із 16-ти метрів. За рахунку 1:3 волиняни також мали шанси забити, але «Ворскла» за рахунок і класу більшості гравців, і фізичних даних довела справу до перемоги із рахунком 4:1.

«Нас підвела реалізація моментів. Мали шість моментів і ми забили тільки одного разу, а в господарів чотири з чотирьох», - прокоментував результат матчу старший тренер «Волинь» U-19 Олег Федюков.

Наступний матч юніори «Волині» гратимуть 22 серпня у Луцьку проти однолітків з «Чорноморця».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжку «Волині» розгромили ровесники з «Ворскли»
15 серпень, 2012, 10:20