Ігор Гузь вимагає пришвидшити призначення виборів у селі Хобултова

Ігор Гузь вимагає пришвидшити призначення виборів у селі Хобултова
Жителі Хобултівської територіальної громади Володимир-Волинського району вже 3 місяці не мають сільського голови. Мешканці села запевняють, що попередній керівник написав заяву про звільнення ще у грудні 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

За законодавством, обрати нового сільського голову може громада через три місяці після звільнення останнього очільника села.

До слова, Хобултівська сільрада налічує 1343 мешканці. Окрім цього, сільській раді підпорядковані 3 населені пункти, такі як: Микуличі, Підгайці та Хобултова.

«Така громада не може функціонувати без сільського голови. Його відсутність гальмує соціально-економічний та інфраструктурний розвиток територіальної громади», - переконаний народний депутат України Ігор Гузь.

Жителі села Хобултова запевняють, що попередній сільський голова не міг справитися із своїми обов’язками, і через це вирішив написати заяву про звільнення. Зараз обов’язки сільського голови виконує секретар сільради Людмила Калишук.

Депутат та голова сільської планово-бюджетної комісії Василь Демещенко допомагає Людмилі у роботі, адже сам має досвід роботи депутатства у сільській, районній та обласній радах.

«Приємно, що є такий народний депутат, який чує людей, чує громаду, і підтримує у вирішенні наших проблем,» - зазначив депутат сільради Василь Демещенко.

Щоб посприяти вирішенню проблеми, яка турбує жителів села Хобултова, народний депутат України Ігор Гузь надіслав депутатське звернення до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана із проханням розглянути питання стосовно виборів Хобултівського сільського голови.

«Триматиму це питання на контролі, адже громада села Хобултова вже довгий час потребує нового керівника».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро цих депутатів розженуть сам нехай туди їде керує
Відповісти
Той демещенко розвалив 2 мільйонних колгоспи і сільську раду розвалить, згадаєте ще ці слава!
Відповісти
Останні новини
Ігор Гузь вимагає пришвидшити призначення виборів у селі Хобултова
03 березень, 2016, 13:19