Волиняни-учасники АТО отримають земельні ділянки поблизу Світязя

Волиняни-учасники АТО  отримають земельні ділянки поблизу Світязя
60 рішень про надання дозволу на розробку проектів землеустрою учасникам АТО для отримання земельної ділянки у Шацькому районі прийнято упродовж останніх днів в Головному управлінні Держгеокадастру в області.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Це – результат співпраці земельників з представниками громадських організацій ветеранів АТО, які об’єдналися в робочу групу заради об’єктивного та оперативного забезпечення наділами наших воїнів.

Відомо, що чимало заяв до Головного управління, і до органів місцевого самоврядування надходило з проханням надати земельну ділянку саме у Шацькому районі, поблизу озера Світязь. Тому для учасників АТО фахівці Головного управління віднайшли два масиви площею 13,55 га і 26,3 га під садівництво з земель державної власності на території Пульмівської сільської ради (урочище Стругова) поблизу озера Світязь.

Члени робочої групи взялися надати консультаційну допомогу при розгляді заяв, що надходитимуть на ці ділянки - на черговій зустрічі її члени не заперечували щодо надання дозволів на розробку проектної документації ще 60 заявникам – учасникам АТО.

«Наші фахівці працювали і у позаробочий час, аби оперативно підготувати усі належні документи, щоб бійці змогли якнайшвидше розпочати розробку проектів землеустрою. Ми готові і далі функціонувати у посиленому режимі, аби усі, хто подав заяви для отримання ділянок на масивах поблизу села Пульмо, таки отримали належні їм наділи», - каже начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Нагадаємо, що на першому засіданні робочої групи, нею було прийнято рішення що першочергово ділянки на вищезгаданих масивах надаватимуть родинам загиблих, а також інвалідам АТО та учасникам бойових дій, які мають відповідні посвідчення. Заяви ж учасників АТО, які поки, через бюрократичну тяганину мають лише довідку про участь у бойових діях, за рішенням представників громадських організацій учасників АТО, які працюють у робочій групі, розглядатимуться після ретельної перевірки довідок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.