П'яний водій погрожував луцьким патрульним

П'яний водій погрожував луцьким патрульним
Під ранок патрульні затримали п'яного водія без страховки.

Близько 7 години ранку патрульні помітили в районі проспекту Відродження на заправці Джип "Гранд Черокі" з литовськими номерами, - повідомляє патрульна поліція Луцька на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Біля авто стояв чоловік та розпивав алкоголь, потім сів за кермо і рушив у напрямку села Липини. Патрульні поїхали за ним, зупинили.

Водій поводився неадекватно, кричав, погрожував, телефонував до когось, казав, що все «порішає», лаявся. Мав виражені ознаки сильного алкогольного сп’яніння, від перевірки на драгері чоловік відмовився.

З ним була пасажирка, яка також поводилась неадекватно та ображала патрульних.

У результаті на водія склали протокол за ст. 130 (кермування в нетверезому стані) та постанову за ст. 126 (водіння без страхового полісу) КУпАП.

Машину евакуювали на штрафмайданчик.

Загалом за ніч опрацьовано 65 викликів, складено 9 протоколів та 4 постанови - за дрібне хуліганство та непокору вимогам поліції, 3 протоколи – за водіння в нетверезому стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будь лише штрафувати - пьянку за кермом не перемогти
Відповісти
В Дании у водителя, трижды пойманного на нетрезвом вождении, конфискуют машину. В Японии наказывают не только самих пьяных водителей, но и пассажиров, севших к ним в автомобиль. Если водитель окажется нетрезвым, каждый его совершеннолетний пассажир должен заплатить штраф эквивалентный $3000. Исключение не делается даже для пассажиров маршрутных и туристических автобусов. Водителю же грозит как минимум $8700 штрафа или 5 лет тюрьмы. Строже всех с нетрезвыми автомобилистами обходятся китайские власти: здесь за «пьяное» ДТП грозит наказание вплоть до расстрела. Так, в 2009 году к смертной казни приговорили нетрезвого водителя, сбившего пять человек. в Испании посадят на срок до 2 лет, в Финляндии – до 4 лет.
Відповісти
Машину яку затримали на Цуманському посту без будьяких документів вже віддали власнику ,славановій поліціі
Відповісти
"славановій поліціі" - до чого ти це ляпнув? Не нова поліція повертає авто власникам, а ті старі кадри і гниле законодавство.
Відповісти
А Олежик котиться стрімко донизі в лайно.І раніше не він та його родина не могли похвалитися зізнанням етикету.тільки купа пихи аж пре з них.То все видно на відео.
Відповісти
Останні новини
П'яний водій погрожував луцьким патрульним
05 березень, 2016, 16:14