Син ректора ЛНТУ йде в депутати

Син ректора ЛНТУ йде в депутати
Декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Тарас Божидарнік (на фото) балотуватимуться у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №22 з центром у Луцьку.

Про це повідомив 15 серпня сайт Центральної виборчої комісії.

Зареєстрований кандидат є безпартійним, проживає в Луцьку і на вибори йде в якості самовисуванця.

Народився Тарас Божидарнік 25 квiтня 1978 року в місті Луцьку.

Нагадаємо, раніше повідомляли про 11 кандидатів, що мають намір балотуватися до Верховної Ради у мажоритарному виборчому окрузі № 22 (місто Луцьк).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а похож то как)
Відповісти
а в чому тут топ-новина? Якби старший пішов - то це так...
Відповісти
Ніхто нікуди не йде. Палиця, готуй гроші Божидарникам. Це тобі за східноєвропейське об'єднання університетів під Коцана. Вони відстояли незалежність. Не задурно, звичайно. Хто за це має поатити? Давай компенсацію.
Відповісти
вже багато наробив у свої 34 роки - і декан, і науковець, а тепера ще й в депутати...чують божидарники, що скоро їхній політех приєднають до вну і їм буде не те...
Відповісти
Неук. Усе в нього куплене. Сволоч, яку не торкнулась культура. Нахабний, як бульдозер. Забув, як а агропромі душив мухи на вікнах, а після того відразу став деканом? З нього такий науковець, як з х... молоток. Було б дуже добре, якби Клімчук довів до логічного кінця ліквідацію цього корумпованого вузу. Але, напевно, не встигне.
Відповісти
А я знаю хто йому пише докторську дисертацію :-) Ось вам і наукова еліта. Багато наробили науковці - закон про мови, пропозиції реформи у місцевому самоврядуванні, економічний розвиток :-) капєц
Відповісти
Останні новини
Син ректора ЛНТУ йде в депутати
15 серпень, 2012, 12:23