У Луцьку п'яний представник атестаційної комісії відкрив стрілянину. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку п'яний представник атестаційної комісії відкрив стрілянину. ФОТО. ВІДЕО
Вчора, 05 березня, о 21:09 до чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця обласного центру про те, що на Київському Майдані у Луцьку невідомий чоловік дістав із кишені куртки зброю та здійснив декілька пострілів у його бік. Внаслідок стрільби постраждалих немає.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

На місце події оперативно прибули наряд патрульної поліції Луцька та слідчо-оперативні групи Луцького відділу поліції та Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що ввечері четверо чоловіків поверталися додому із роботи. На Київському Майдані один із них відійшов в бік порозмовляти по телефону, решта троє зупинилися, аби його почекати.

У той момент вони помітили неподалік від себе незнайомця, який із незрозумілих причин дістав із кишені куртки зброю, направив в їхній бік та здійснив декілька пострілів. Чоловікам вдалося уникнути попадання куль.

Окрім цього, встановлено, що незнайомець із зброєю є громадський активіст, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. За його словами, він вживав алкогольні напої у кількості 200 грамів. Як пояснив активіст, він застосовував зброю, тому що подумав, що йому загрожує небезпека.

Поліцейські провели детальний огляд місця події. Під час проведення слідчих дій у громадського активіста виявили у кишені куртки предмет, зовні схожий на пневматичний пістолет марки «Флобер».

Його поліцейські вилучили та направлять до Волинського науково-дослідного центру МВС України для проведення дослідження.

Громадського активіста доставили у Волинський обласний наркологічний диспансер для освідування. Згідно з висновками лікаря-нарколога, вміст алкоголю в крові становить 1,66 проміле.



Громадський активіст брав участь в атестації волинських поліцейських. Він працював у складі однієї із атестаційних комісій.



Усіх учасників інциденту доставили до Луцького відділу поліції для проведення слідчих дій.



Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оприлюдніть персони ,які стали "жертвами", і все стане на свої місця.
Відповісти
більшого театру абсурду годі і шукати. Не дивно, що і результат роботи так званих атестаційних комісій бажає бути кращим.
Відповісти
а другие хотели грабануть выпившего У той момент вони помітили неподалік від себе незнайомця, який із незрозумілих причин дістав із кишені куртки зброю, направив в їхній бік та здійснив декілька пострілів.по бычей мове пострадавших видно что они манивецкие студенти юрфака
Відповісти
Шпига дасьть команду відпустити тому що він його прихвостень
Відповісти
Мабуть зарплату не платять.
Відповісти
А чому не вказали прізвище "ахтивіста" і мордочку приховали? Чого боїмось, кого встидаємось? Громада повинна знати своїх "хероїв"!!!!
Відповісти
А чи не були "випадкові" перехожі, колишніми ментами які не пройшли атестацію? Щось схоже на провокацію
Відповісти
Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пневматичного пістолета в перехожих біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані.
Суспільство хворе! Такі "активісти" наатестують :) Перевернули в країні все з ніг на голову - Гондурас повний, анархія! Нероби і злодії лізуть у різні комісії і у владу і немає на них управи. Просто жах!
Відповісти
Антестацію він проводив, під..р, хлопців які ще трьох років не поробили позвільняли, а всяких начальничків які даже тести не поздавали пройшли атестацію як має бути
Відповісти
І він ще в комісії був???Алкаш,психічноневрівноважений.
Відповісти
Під час шторму на Чорному морі з берега було дуже добре видно скільки з дна піднімаєтся різного лайна.
Відповісти
"громадському атавісту"! Це - елітики хунти...
Відповісти
з якого берега дивишся
Відповісти
"Активист"- це вже стало діагнозом .
Мародери ,бомжі та просто різного роду мудаки.
Час настав знищити усе лайно яке під виглядом "актівістов"
не дає нормальним людям жити.
Відповісти
Це просто жах...СВИНЯ.
Ще давайте по більше активістів таких робіть,щоб знали які ми є дурні.О ці люди нами будуть керувати.
Відповісти
По одному кадру, судити всіх не можна, але все ж таки дивлячись на те, що сталося можна зробити висновок, що спочатку потрібно членів комісії атестувати, "отримав пістолет, випив горілки, йому відразу здається, що його хтось прислідує" пояснення своїх дій шикарне.
Все буде ясно тільки після завершення розслідування. Винний, значить має понести відповідальність відповідно до законодавства.
Відповісти
А ви подивіться на фейсбук цього горе активіста. Та він хворий на всю голову. Вже не перший раз йому вижається. То за ним стежать то напасти хочуть. Алкафан.Давно пора іх самих переатестувати. Якщо буде набір сам піду.
Відповісти
хай крапку ще застрелить
Відповісти
хто ж так вилучає зброю, патрульні?????????? а для чого слідчий ззаду??????
Відповісти
Ще один пітушок розбушувався
Відповісти
Засирають тему такі горе-коментатори и різні "активісти", що не дають спокою країні, а лише нищать все навколо і до того нічогісенькі не збудувавши у своєму житті!!! Пирожик, Бут-Гусаїм, Гузь, Лапін, Вітів, Собуцьких сімейка, Ріжков... дуже довго можна спісок продовжувати тими неробами-пройдохами і вони ще хочуть щось міняти в цій країні? Схаменіться люди, не бачите той "актив"? Стидоття одне!!!
Відповісти
Так просто не робиться.Випив,візьми собі таксі і тихо їдь додому.А так алкоголь зробив своє діло і тепер буде мати проблеми.
Відповісти
Наші активісти це сучасні швондєри.
Відповісти
Волиньпост, повчиться в колег! "У Луцьку – інцидент за участі активіста, який атестував поліцю" адекватний заголовок.
Відповісти
народ,а чи ми ВСІ(тобто громадські активісти) вам не догодили? всі прям такі козли?

слідкуйте в першу чергу за собою і все буде добое
Відповісти
Тікі активісти як цей та патлатий і товстий ПАЩЕНКО руйнують життя людям,мій знайомий який пропрацював в міліції 15 рокив і набрав високі бали по логіці та законодавству і на співбесіді знав свої функціональні обов^язки не пройшов цю так звану "АТЕСТАЦІЮ".І скажіть пане Пащенко Вас не їсть совість Ви ж з своєю "Олимпією"та "Патіо ді Фіорі" не переживаєте за що будете кормити своїх дітей,а мій знайомий живе з батьками інвалідами в гуртожитку і він "НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗАЙМАНІЙ ПОСАДІ ЗВІЛЬНИТИ З ОРГАНІВ МВС".
Відповісти
От і вилазить правда звідки стільки негативних коментів. Дай вгадаю! завалив поліграф?
Навіщо нам хабарникі з високими результатами по логіці?))) Хай реалізовує свої таланти в іншому місці!!!
Відповісти
Мєнти роками працювали у системі, такі класні ,такі грамотні, а не помічали злочинної небалості,хабарництва та просто злочинів самих міліціонерів. Якщо сержант бачив злочин начальника. то повинен був надіти кайданки на нього...тому тепер вони не відповідають посадам.
Відповісти
Хто вам дав право називати те бидло громадськими активістами? Яка громада іх делегувала ?
Відповісти
обпацав поліцай того пістолета, та яку вже ексертизу можна зробити? по видбиткам пальців пистолет належить поліцейському!!!!
Відповісти
делегувала бидломаса...
Відповісти
Да уж.. сітуейшен) Гарний сюжет получається!
1. Громадянин А. чи не найктивніше виступає за звільнення Муки (володаря всія наркобізнесу Луцька)!
2. Громадянину А. (члену атестаційної комісії) в день приходить по 30 смс і дзвінків з погрозами!
3. Громадянин А. повідомляє про це суспільство, після чого йому видають засіб особистого захисту "флобер" (який по своїй травматичності прирівнюється до рогатки з ефектом пітарди).
4. Громадянин А. починає вживати алкоголь, хоча за словами всіх, хто його знає особисто, громадянин А. навіть на святкуванні Нового року п'є дитяче шампанське.
5. Громадянин А. зустрічає на вулиці "групу" молодих чоловіків, які повертались з роботи (в 21.30) і починає по них стріляти!
6. На місці відразу ж з'являються журналісти.

Совпадєніє? Нє думаю! Євровійна продовжується! По тому, що цей коментар видалили з Вол.Новин, стає зрозуміло кому це вигідно!
Відповісти
от ти за мукухода за наркотики напиши в набу або пракурору як аваков каже за рюкзаки 8тис. або за свою італьянську фірму та за соучастіє в росхіщєніях з кулявлобом і .... пішітє пракурору якщо не напишеш то ти баклан і губошлєп.
Відповісти
Великий громадянин пан Муковоз на своїй сторінці у фейсбук розмістив статтю волинських новин і підписав !"Мій імператор"http://www.volynnews.com/news/extreme/povidomyly-detali-nichnoyi-strilianyny-u-lutsku-za-uchastiu-predstavnyka/
Догадайтеся з трьох раз, як буде проходити слідство?????
Відповісти
Старі менти радійте що вас не пересадили, а просто звільнили!!!
Відповісти
До вязниці хулігана
Відповісти
Люблю статьи, в которых пишут «пьяный», «неадекватный» и т.п. Ведь достаточно одного слова чтобы задать тон всей палитре событий. Вот пример: «Пьяный отдыхающий, пытаясь спасти утопающую девочку, нанес ей психологическую травму на всю жизнь!». А вот другой пример: «Допивая банку пива, отдыхающий заметил девочку, которая тонула в реке, без раздумий он бросился в воду и спас девочку». Судя по этой заметке, человек (с виду под килограмм 90-95) прошел освидетельствование в специализированном учреждении, которое дало заключение, что в крови данного человека обнаружено 1,66 промилле алкоголя! Судя по этому, человек выпил максимум 150 грамм водки за час до освидетельствования или 350 грамм за 6 часов до этого. Сужу по себе: 82 кг, мужчина, 1 сотрясания мозга в детстве, курящий (20 сигарет в день), спортом не занимаюсь – выпиваю 500 грамм водки и после этого чувствую себя в норме! А если анализировать видео – человек явно не пьющий, человек адекватный, да выпивший, но видно, что не хронический алкоголик и без признаков психических заболеваний. Так что слово «пьяный» - явно оооочень громкое!
Відповісти
Одних членів комісії додому на машині патрульній розвозять, бо бояться нападів колишніх ментів, до речі які вже два напади скоїли на них, а цей пішки ходить, що правда з флобером. Поставте себе на його місце, після стількох погроз. Тут треба розбиратися чому стреляв, куда стреляв. І тоді робити висновки.
Відповісти
револьвер флобера.
це не пневмат.
Відповісти
Расстрелять шельмеца!
Відповісти
Чому він повинен до копів сідати в авто і їхати додому,якщо хоче забухати?
Відповісти
Чо причипилися до людини? Гуляв собi мирно, з бiлочкою, никого не чипав... А тут, раптом, Путен.... Нагородити!
Відповісти
цікаво, тепер ще хтось буде говорити про справедливу атестацію в правоохоронних органах???? злочинці, які проводили атестацію є злочинцями! деградованими та покидьками, які себе не могли проявити ні яким чином , а зараз настав час одіти маски псевдопатріотів і борців за справедливість. Залишили собі в міліції потрібних таких же злочинців! Вже давно не таємниця такса ,яку платили за місце - це 5 тисяч доларів! тільки вдумайтесь в суму 5 тесяч!!!!!! Ой ще буде цікавого!!! хай но почнуться суди і почнуть спливати прізвеща кому платили і хто платив . Думаю суспільству буде цікаво як підари, які кришували бурштин і самі були організаторами корупційних схем залишились на роботі.
Відповісти
Менти винні в тому що не наділи вчасно презерватив його батькові. Також винні що він напився. А сама більша вина в тому що цей маразмат в людному місці вийняв незрозумілого походження пістолет і усвідомлюючи що він вживав спиртне почав стріляти. Псих їдь в АТО проводь агетацію можливо там більше толку буде.
Відповісти
якщо є якась інформація то озвучте і призвища хто кому платив і звілки така інформація, а то більше схоже на бабка бабці сказала
Відповісти
200 грамів для здорового мужика це напився??? ти адекватний?
привикли галімі мусара "прикрашати" ...
Відповісти
пощади не буде вам і переатестацію ніхто проводити не буде!!! досвідос!!!
Відповісти
До буцигарні "актівіста", там таким знайдуть толк
Відповісти
До буцигарні "актівіста", там таким знайдуть толк
Відповісти
1.66 проміле при його вазі біля 95 кг. при умові якщо рідко вживає то він випив приблизно 450-500 гр. горілки. Це видно по його мові.(дивись відео)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку п'яний представник атестаційної комісії відкрив стрілянину. ФОТО. ВІДЕО
06 березень, 2016, 13:55