У Луцьку сьогодні вночі - понад десять бійок

У Луцьку сьогодні вночі - понад десять бійок
За одну ніч – понад десять бійок, і всі біля нічних клубів.

Про це йдеться в повідомленні Патрульної поліції Луцька в мережі Facebook.

Приїхавши на виклик до одного з нічних клубів, патрульні помітили через дорогу від нього чергову бійку. Підійшли, попросили чоловіків поводитись тихіше. Однак ті відреагували негативно. Один з них став чіплятись до поліцейських, лаятись, намагався вдарити. Його довелось везти в наркодиспансер, де лікарі визначили, що особа перебуває не лише в стані алкогольного сп’яніння, а й під дією невідомих наркотичних речовин. За словами патрульних, хлопець то втихомирювався, то знову спалахував гнівом. Біля наркодиспансеру намагався вчинити бійку, встиг нанести патрульному легке тілесне ушкодження.

Далі його доставили в міськвідділ. На чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального Кодексу (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде більше,винні "попєрєднікі"!
Відповісти
Пяний неадекват раніше замовк би, або на спині були б чорні полоси від резиновоі палки. Пянота хулігани розуміють тільки силу. Проти лома нет прийома єслі нет другого лома. Така реформа ще рік і буде нам ще тяжче жити.
Відповісти
Чимало людей і без алкоголю чи ін. наркотиків хочуть тілесні подарувати поліції,а п*яному при виді них-додаткова провокація. Особливо тьолкі-поліціянти(ЖІНКИ-це лише про цих трьохмісячних) ведуть себе ужасно,зверхньо-таке враження- на Рівненській не вийшло-прийшли сюди помститися...
Відповісти