В Україні створили бронежилет-вишиванку

В Україні створили бронежилет-вишиванку
Співробітники Харківського заводу засобів індивідуального захисту придумали бронежилет-вишиванку. Користувачі соціальних мереж активно обговорюють нововведення, відзначаючи, що з таким зовнішнім виглядом бронежилет втратив функцію маскування. Хоча, згідно з інформацією на сайті продавця, він таки може захистити від короткоствольної нарізної зброї.

Про це повідомляє Слово Волині.

До речі, бронежилет-вишиванка у харків’ян з’явився ще у часи Майдану. Зі слів заступника директора заводу Максима ПЛЄХОВА, так вони хотіли показати свій патріотизм і любов до України в тяжкі для неї часи.

Загалом на заводі бронежилетів-вишиванок виготовили поки 70 штук, і більшість із них поїхала в зону бойових дій. Решту патріотичних бронежилетів подарували активістам чи продали – гроші, вторговані за них, витратили на потреби українського війська.

На відміну від засобів високого класу захисту, бронежилети-вишиванки на заводі виготовляють радше як сувеніри, але їх спокійно можна використовувати під час масових заходів. Захистити від пострілів із кулемета, снайперської гвинтівки чи, наприклад, автомата Калашникова цей бронежилет не зможе, але однозначно вбереже від куль, випущених із пістолета, саморобної зброї, і від дрібних осколків під час вибуху.

На заводі кажуть, що можуть виготовити таких бронежилетів скільки потрібно, а після закінчення війни на Донбасі навіть обіцяють зробити їх для всіх українських військових, щоб бронежилет-вишиванка став символом нашої перемоги

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо в нього влучить куля: "Ще не вмерла..."?
Відповісти
Далі на черзі - патріотичні презервативи з національним ребристим орнаментом і смаком сала!
Відповісти
...або сала з часником.
Відповісти
Психиатр авторов осмотрел?
Відповісти
придурки
Відповісти
Так переможемо!
Відповісти