За добу прикордонникам 8 разів давали хабарі

За добу прикордонникам 8 разів давали хабарі
Протягом попередньої доби співробітники Державної прикордонної служби України, зафіксували 8 фактів спроби дачі неправомірної вигоди громадянами різних країн за прийняття протиправних рішень, передає Кореспондент з посиланням ДПСУ.

У всіх випадках вони отримали категоричні відмови і були передані компетентним органам.

Варто зазначити, що кількість відмов прикордонників від неправомірної вигоди в порівнянні з минулими роками стає дедалі більше. Всього у 2015 році зафіксовано 275 таких фактів.

Чергові спроби за неправомірну вигоду вирішити "питання" вчора зафіксували знову прикордонники Бєлгород-Дністровського та Бердянського загонів.

При проведенні перевірочних заходів в пункті пропуску "Маяки" громадянин Молдови запропонував хабар в розмірі 450 гривень прикордоннику. Таким чином, він намагався уникнути відповідальності, адже перевищив терміни перебування на території України.

А українка в контрольному пункті в'їзду/виїзду "Чонгар" на адмінкордоні, запропонувала кошти, щоб її з дитиною пропустили до Криму без відповідних документів. Дані громадяни отримали категоричну відмову. Прикордонники факти пропозиції неправомірної вигоди зафіксували і повідомили компетентним органам.

Державна прикордонна служба звертається до громадян не намагатися в будь-якій формі, зокрема шляхом пропозиції грошей, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
документуй не документуй хабарі, однаково АфАков реФФормуе прикордонників як і міліцію!
Відповісти
Кінчайте писати нісенітницю
Відповісти
Заїдьте в Ягодин без 200-300грн в ворота не заїдеш,то ще й на світло подивиться чи не фальшива.
Відповісти
смішно, смішно...
Відповісти
"....всього у 2015 році зафіксовано 275 таких фактів." На будь-якій нашій митниці цей показник легенько переплюнуть вдвічі за один день
Відповісти
"За добу прикордонникам 8 разів давали хабарі"...давали хабарі розуміється,як отримання прикордонниками хабарів,якщо ж сказати намагалися дати хабарі,це зовсім змінює назву статті та відповідає її змісту. Прошу звернути увагу.
Відповісти
Останні новини
За добу прикордонникам 8 разів давали хабарі
07 березень, 2016, 09:23