Як ковельчан заманюють у контрактну армію

Як ковельчан заманюють у контрактну армію
У ковельчан з’явилася можливість підписати контракт з частинами, які розташовані поблизу м. Ковеля, а саме в м. Володимирі-Волинському, смт Лукові, с. Поворську, де знову є вакантні посади для доукомплектування військовослужбовцями за контрактом, - повідомляють у Ковельському об’єднаному міському військовому комісаріаті.

Про це пише Про Ковель.

Пріоритет – громадянам, які мають спеціальності, пов'язані з технікою (водії, механіки, електрики), кухарі та медики (в тому числі і жінки), токарі, електрозварники, кочегари та стрілецькі посади, які не потребують цивільної професії. Тільки сильна та професійна армія є гарантом безпеки та свободи нашої держави, нашого народу, наших дітей.

Громадянам України, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, а також вступити у вищі військові навчальні заклади, слід звертатися у Ковельський об'єднаний міський військовий комісаріат за адресою: м. Ковель, вул. Грушевського, 14, телефони для довідок 5-03-30, моб. 050-3715384, 063-3521327, 096-4304143.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це правильно.
Відповісти
до контракту! Найсильніше військо на "континенті"!
Відповісти
в лукові треба взагалі розформувати. А весь особовий склад перевести в 14 бригаду. Нехай відробляють свою зарплату. Для тих халявщиків три тисячі було забагато. Я знаю добре іхню службу.


Відповісти
Зауваження до журналістів,які ,,вигадали''заголовок до цієї,навіть не статті,а інформації,ви розумієте значення слова ЗАМАНЮВАТИ?????
Відповісти
Саме заманюють. Контракт у армії тим паче у нашій державі є самовільним рабством. Навіть прослуживши його дуже важко розірвати. Вже є такі контрактники які підписали з графой у ньому "на особливий період - закон україни про демобілізацію". Тепер не можуть повернутись додому навіть відслуживши, бо контракти йшли на кількість і шляхом обману говорили що він короткостроковим. От така справедливість у нашій державі, обман і більше нічого.
Відповісти
Судячи з усього, народ потрохи тверезіє, бажаючих помирати або калічитись заради нових владних бандюків на Волині не густо!
Відповісти
Останні новини
Як ковельчан заманюють у контрактну армію
07 березень, 2016, 10:14