Волинські рукопашники привезли дев’ять медалей. ФОТО

Волинські рукопашники привезли дев’ять медалей. ФОТО
5-6 березня столиця Буковини приймала Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Чернівці-2016».

Чернівецькі рукопашники мають значні досягнення в багатьох видах єдиноборств, неодноразово виборювали командну першість на Кубках та Чемпіонатах України, відомі своїм завзяттям та потужним технічним арсеналом.

Задля здобуття безцінного життєвого досвіду, знайомства з цікавими та непоступливими суперниками і перевірки якості здобутих спортивних навичок 12 учнів Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» взяли участь в цих відповідальних змаганнях.

Більшість волинських юнаків віком від 9 до 14 років вперше виступали за межами міста Луцька, тому природне хвилювання та вантаж відповідальності дещо заважав розкуто і невимушено використовувати здобутий на напружених тренуваннях багаж спортивних знань.

У групі наймолодших (8-9 років) учасників турніру незначно поступились своїм суперникам Олександр Колдобін та Іван Конкевич, срібним призером змагань став Микита Бондар, першу золоту медаль виїзних змагань здобув Даниїл Білець.

Серед юнаків 10-11 років, Нікіта Компанієць та Корній Олексієвець в край напружених двобоях вибороли бронзові нагороди, а Віктор Кузьмінчук свій виступ на турнірі увінчав перемогою.

В групі 12-13 річних спортсменів п’єдесталу пошани трішки не досягнув Едвард Падко, який менше місяця тому перейшов до цієї вікової категорії. Його ж товариші по федерації «РУБІЖ» Іван Соловей, Владислав Яцун та Мирослав Сидько привезли на Волинь срібні та бронзову нагороди.

Однією з найбільш вагомих перемог чернівецького турніру стала звитяга одного з кращих вихованців «РУБІЖу» Вадима Радюка, який впевнено подолав свій шлях до фінального двобою в якому переборов опір потужного та досвідченого спортсмена зі збірної команди Вінницької області.

Гідний виступ представників Волинської області на Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою «Чернівці-2016» є результатом довіри батьків юних спортсменів до кропіткої та відповідальної роботи тренерів Альони Колдобіної, Сергія Гузова, Арсена Безкоровайного, Валентина Бродовича, Андрія Гузова.

Свій вдалий виступ колектив федерації рукопашного бою «РУБІЖ» дарує всім чарівним жінкам, які, беззаперечно, є головним компонентом справжніх життєвих перемог.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо тут сказати, реально крута школа єдиноборств, але лише для діток до 14 років, старших немає...
Відповісти
Останні новини
Волинські рукопашники привезли дев’ять медалей. ФОТО
07 березень, 2016, 19:11