На Волині молодик ледь не застрелився із пневматичної рушниці

На Волині молодик ледь не застрелився із пневматичної рушниці
26-річний мешканець одного із сіл Любешівського району потрапив до лікарні внаслідок необережного поводження з пневматичною рушницею. За цим фактом правоохоронці здійснюють перевірку.

Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП в області.

До відділення поліцейських надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них доставили 26-річного мешканця одного з сіл району із діагнозом «проникаюче поранення черевної порожнини сторонiм тiлом».

Поліцейські встановили, що хлопець отримав тілесне ушкодження внаслідок власного необережного поводження із пневматичною рушницею по місцю проживання. Правоохоронці перевіряють отриману інформацію та з’ясовують усі обставини цієї події. Хлопця госпіталізували, пневматичну рушницю працівники поліції вилучили.

Зазначимо, що порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду без відповідного документа дозвільного характеру, виданого уповноваженим державним органом тягнуть за собою накладення штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї або без такої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині молодик ледь не застрелився із пневматичної рушниці
07 березень, 2016, 17:15