Робоче місце патрульних поліцейських Луцька

Робоче місце патрульних поліцейських Луцька
Програма "Робоче місце" продовжує знайомити вас із особливостями різних професій, і цього разу ми покажемо вам один день із роботи патрульної поліції міста Луцька.

Як виписують штраф пішоходам за перехід дороги у не призначеному для цього місці та водіям за неправильне паркування, чи правда, що за перше порушення нові поліціянти здатні пробачати порушників, та про інші особливості їхньої роботи дивіться у новому випуску "Робочого місця".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупі піліцейські!!! Їм тільки бомжів розганяти. За 3 місяці їх чогось ніби навчили... Ні водити авто ні користуватись спецзасобами не вміють!
Перед застосуванням "драгера" потрібно зробити тестовий замір а потім лише давати водієві
Відповісти
Не зною чого но мене цей ведучий, якщо його можна так назвати, напрягає...
Коли ти запитуєш в людини, щось, під час розмови, то питання говори в мікрофон повністю, а не одне слово в мікрофон а всі інші в догонку, і махає ним як фіг знає чим, а минулому випуску взагалі мат сказав, де квартиру намагався орендувати..
Також, в авто патрульному був наклеений знак, курити заборонено, особисто бачив як патрульниий за кермом курив....

Відповісти
підтримую біля універмагу потрібно їм частіше бувати
Відповісти
Поліцейські молодці , прищемили дорожньому бидлу хвоста.
Відповісти
супер.......а журналісти мали право розвернутись навпроти прокуратури,по пішоходному за авто поліції,чи може уних тоже маячки на машині........чи це не порушення.....чи вони в штаті.....чи це все ха-ха!
Відповісти
Навпроти цуму тоже не можна паркуватись.....навіть за патрулем....
Відповісти
Отже,шановні і любимі мною (справді)поліцейскі за номером авто 0620 ,за ВАМИ їхав правопорушник,котрий у попередніх моїх наведених коментах порушив пдр.а ви "тьотку" за перехід у не встановленому місці.......прошу Вас аби порушник був покараний.......і цей його драйв,запал пішов у правильне русло.....чекаю сканів протоколів.....інакше залишаю за собою перевірити вашу відповідність займаній посаді і зняти з вас корони телезірок......у начальника поліції....
Відповісти
Повірю у патрульну поліцію, коли наведуть порядок на вул. Кравчука, біля Варшавського ринку, де правила парковки ніколи не діяли. Чи правила ПДР поліцейські теж поки не вивчили???
Відповісти
валянки чому зупиняли авто біля прокуратури , вони небачили звідки він виїхав, знак вїзд заборонено напочатку винниченка, авто в кінці вулиці по дорозі купа виїздів!!! тормоза
Відповісти
Богдан Коваль.Ви готові понести покарання......я Вас особисто незнаю...та й з знати не хочу.....Ви для мене дитина , у розумінні віку та без образ.....Ви цікаві робите репортажі,але у даному випадку трохи .........переборщили......має бути на Вас протокол....пробачте Богдане....іце буде правильно.
Відповісти
до Руслана. ото Ви скомпроментували Пащенка і Ко !! цікаво побачити йіхню реакцію!
Відповісти
Ой ,Ця Юлята який з неі командир роти!!!
Відповісти
Останні новини
Робоче місце патрульних поліцейських Луцька
09 березень, 2016, 14:00