Оплату енергоносіїв ПТУ на Волині здійснять за кошти викладачів

Оплату енергоносіїв ПТУ на Волині здійснять за кошти викладачів
Волинські професійно-технічні навчальні заклади не мають грошей на енергоносії.

Про це йшлося 9 березня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк розповів, що професійно-технічним училищам, які, згідно зі змінами до бюджетного законодавства, фінансуються з обласного бюджету, не вистачає коштів на оплату енергоносіїв.

Область сподівалася отримати якісь кошти з держбюджету, утім жодної копійки на ці потреби не надійшло. Склалася ситуація, коли на березень не вистачає коштів на енергоносії. Тому, щоб закрити ці потреби, департамент фінансів пропонує зменшити видатки на заробітну плату (потім повернутися до цього, коли надійдуть якісь кошти), а натомість передбачити гроші на енергоносії і укласти договори з енергопостачальними підприємствами.

Так, знімуть 2,2 мільйона гривень, з яких 1,7 мільйона спрямують на тепло, 20,2 тисячі – на воду, 69,4 тисячі – на газ тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПТУ завжди фінансувальсь з обласного бюджету. Це тільки зараз їх з радість сплавили на місцеві бюджети. А плахотна з гунчиком не хочуть скинутись на оплату електроенергії?
Відповісти
Не заважайте Гунчику святкувати! :)))
P.S. То заберіть гроші з фінансування непотрібних пам'ятників (Бандері) і профінансуйте ПТУ!!! А то потім Пирожику і Гузю не буде кого на погроми агітувати, кідалово студенти вам не простять! :)
Відповісти
А продати 1 500 кг бурштину, затриманого на кордоні з Польщею слабо, щоб направити ці кошти на потреби ПТУ ?
Відповісти
романюк платить своїм працівникам у луцькому виконкомі по 100 % премії та надбавки. ОСЬ ДЕ ГРОШІ. хай залишить по 10 % і враховуючи кількість працюючих 500 осіб вистачить на енергоносії для ПТУ. пікетувати треба міську раду у Луцьку. ТЕРМІНОВО! зА ЩО ЧИНУШАМ ПЛАТИТИ ТАКІ ГРОШІ?????
Відповісти
...так їм все одно що пікетувати і що палити ... Янику хоч п*ятами накивати вдалось , а цю свиноту з продажним пиріжком по повній відіграти є нагода ...
Відповісти
банкір Сьогодні, 21:31
прийшла пора вішатися)))
Відповісти
Останні новини
Оплату енергоносіїв ПТУ на Волині здійснять за кошти викладачів
09 березень, 2016, 14:18