«Благодійна толока» зібрала для військових більше 6 тисяч гривень. ФОТО

«Благодійна толока» зібрала для військових більше 6 тисяч гривень. ФОТО
Під час весняного ярмарку «Благодійна толока», який нещодавно відбувся в Луцьку на Театральному майдані, волонтерам вдалось назбирати більше 6,5 тисяч гривень на потреби волинських військових.

Ярмарок був проведений за ініціативи ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» за підтримки інтернет-спільноти «Добрі справи» та Волинської юнацької бібліотеки та інших волонтерів протягом 5, 6 та 7 березня.

«Це вже не перший весняний благодійний ярмарок в нашій волонтерській історії. За два роки їх було більше 20 різних. Цікаво, що люди й досі досить позитивно відгукуються на подібні акції, адже мають можливість не лише долучитись до благодійності, але й отримати за пожертву корисну для себе річ.

Від себе ми дякуємо всім співорганізаторам, помічникам, майстриням, лучанам та волинянам, які долучались, за їхню підтримку та небайдужість», – розповідає одна з організаторів акції Любов Казмірчук.

Як зауважує координатор інтернет-спільноти «Добрі справи» Вероніка Попик, на ярмарок виставили речі, які попередньо приносили лучани – одяг, прикраси, книги, іграшки, сувеніри. Зібрані, але не продані речі будуть передані в дитячі будинки.

Крім того було багато виробів ручної роботи від волинських майстринь, ляльок-мотанок, мигдального печива від «Підсолодимо життя» та Томи Блащук, весняних квітів, книг тощо.

Також в рамках «Благодійної толоки» у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва художницею Марією Оліферук були проведені майстер-класи по розписуванню футболок та скляних пляшок. Всі охочі мали можливість своїми руками створити ексклюзивну футболку чи оригінальний сувенір.

Організатори сподіваються, що погода сприятиме проведенню ще не одного благодійного ярмарку. Всі звіти та актуальні потреби військових та їх сімей можна знайти у групах ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» та «Інтернет-спільнота «Добрі справи» в соціальних мережах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні організатори. Вам необхідно більше повідомляти громадськість про такі толоки, сам би надав речі для продажу і щось придбав би
Відповісти
Останні новини
«Благодійна толока» зібрала для військових більше 6 тисяч гривень. ФОТО
09 березень, 2016, 21:53