У Нововолинську буде новий начальник поліції. ФОТО

У Нововолинську буде новий начальник поліції. ФОТО
Начальник Нововолинського відділку поліції Віталій Мархальчук поїхав в Луцьк для ознайомлення з наказом про звільнення, який уже підготовлений, а заступник начальника міськвідділу поліції В’ячеслав Мартинюк 6-го березня вже забрав свої речі з робочого кабінету.

Мархальчук і Мартинюк не пройшли атестації, - інформує БУГ.

Обоє подавали на апеляцію, проте рішення комісії щодо правоохоронців лишилося незмінним. В’ячеслав Мартинюк, кажуть у відділку, звільнився за власним бажанням. Інформація про це буде надана, відповідно, коли оприлюднять наказ про звільнення. Як пояснили у правоохоронних органах, якщо працівник органів не згідний з рішенням апеляційної комісії, має право написати заяву за власним бажанням.

Причини звільнення зазначені у висновках комісії, з якими вже ознайомилися правоохоронці.

За останньою інформацією, підполковник поліції Віталій Мархальчук на даний час чекає наказу на звільнення. Вранці 10-го березня він був у відділку, але поїхав в Луцьк. Наказ мав бути підготовлений 9-го березня, але його ніхто поки не оприлюднював.

Підполковник поліції Віталій Мархальчук працював начальником Іваничівського, Горохівського, пізніше Нововолинського райвідділів УМВС. Як тільки наказ про звільнення буде підписаний, офіційно до виконання обов’язків начальника приступить Ігор Байкевич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реально правильно звільнили Мархальчука бо в нього рівень ай-кю на звилині де трималася фуражка. Якби не його двоєрідний брат в кадрах Верховної Ради його вже давно б посадили! Тупак він і більше як поставити точку зі спіртом чи металом на ,касу, не здатний. Вигнали колись з Рівненської, а зараз і від нас. Спасало його й ще те що ставив бані ВВБ-шникам (внутрішня безпека) в "Трьох бобрах" Іваничівського р-ну.
Відповісти
Чим керувалися коли ставили БАЙКЕВИЧА!? це ж не далекий, аморальний тип. Ото реформи, кошмар!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську буде новий начальник поліції. ФОТО
10 березень, 2016, 15:11