У Луцьку презентували книгу про захисників України. ФОТО

У Луцьку презентували книгу про захисників України. ФОТО
«Вклонімось доземно українському солдату» - таку назву має книга про захисників України, які боронять її незалежність і цілісність на Сході.

Другий том книги вийшов у світ напркінці 2015 року, а нині, 10 березня, його презенутвали у Луцьку, - повідомляє Волинська правда.

Ідея створення книги належить військовим журналістам, колективу Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія». У книзі змальована історія кожного бійця, який зробив свій внесок у захист рідної землі.



Керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк розповів, що книга складається із трьох розділів. У першому «Твої сини, Україно» містяться нариси і замальовки про українських воїнів, які з честю виконують свій патіртичний обовязок. «Не жіноча, кажете спарва», - розділ, присвячений волонтерам. Ще одна частина книги присвячена дітям учасників АТО. Окремо представлені у книзі й листи, написані захисникам, які оберігають країну від окупанта. Його назва «Подаруй солдату часточку душі».





«Ця книга є немов цеглинкою, яка вбудована в будівлю історії України. Тут є і нариси про волинських бійців», - каже офіцер регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Володимир Скоростецький.

Додамо, видання не є комерційним. Загалом надруковано 3 400 примірників. Призначена ця книга насамперед для шкільних бібліотек, а також для книгозбірень вишів. Тобто, для дітей та молоді, аби юні і молоді українці знали в обличчя своїх героїв.



«Ця книга розрахована на тих, кому жити тут, в Україні. І розбудовувати нашу державу», - наголосив керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

Своїми враженнями від книги поділились заступник голови ВОДА Світлана Мишковець та заступник обласного військового комісара Волинської області Ігор Підлісний. Вони також висловили щирі слова вдячності її авторам та упорядникам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодики в камуфляжі за чиї інтереси воюють? Ненька тут ні при чому... Писателі напишуть про що завгодно.
Відповісти