Лучанам заважає шум у пабі в центрі міста

Лучанам заважає шум у пабі в центрі міста
Жителям будинку, який є сусіднім до бару «ЛучеSк-паб», заважає шум у закладі по вечорах п’ятниці та суботи.

Про це повідомили 10 березня під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, - інформує ВАР.

Зокрема розповіли, що є навіть відповідний лист від мешканців будинку та від поліції. У листі від правоохоронців взагалі рекомендують переглянути режим роботи через скарги лучан.

Заважає людям шум у п’ятницю та суботу. У нічні години з 22-ої години до 2-ої ночі, за твердженнями мешканців сусіднього будинку, у закладі значно перевищують рівень шуму.

Олександр Бабарикін, який є фактично власником закладу, зазначив, що всі претензії не обґрунтовані. На місце 4 рази прибувала поліція, яка визнала, що музика не надто гучна.

Працівники запропонували скаржнику запросити їх під час концертних заходів та виміряти рівень шуму у квартирі. Проте пройшло вже 4 тижні, але ніхто так і не викликав їх повторно.

За його словами, є ще кілька дивних скарг від мешканців – на ялинку, яка нібито заступає сонце і яка росте там вже 20 років, а також витяжки. Проте, за словами директора, витяжки ‒ з іншого боку будівлі і не виходять на будинок скаржника.

За його словами, конфлікт з мешканцем триває декілька місяців, і скаржник вже натякав на картку для знижок. Проте Бабарикін каже, що є заміри необхідних служб, що рівень шуму не перевищує норму. Отож, у підсумку керівнику рекомендували вирішити питання із мешканцями щодо шуму та сміття.

Окрім того, рекомендували переглянути та забезпечити повну шумоізоляцію. Водночас Ігор Дильов зазначив, що якщо є претензії до роботи підприємств, варто звертатися до координаційної ради питань розвитку підприємств, яка у свою чергу буде розглядати ці питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
адрес ПАБу?
Відповісти
Дивні мешканці....Пустіть червоного півня і питання відразу вирішиться...
Відповісти
Це навчить ваших працівників не курити біля будинку та не смітити недопалками, нехай ходять через дорогу під котельню, а не людям по під вікнами!
Відповісти
Останні новини
Лучанам заважає шум у пабі в центрі міста
10 березень, 2016, 18:27