Від митників на ремонт волинських доріг надійшов 61 мільйон

Від митників на ремонт волинських доріг надійшов 61 мільйон
На Волині триває експеримент із фінансового забезпечення реконструкції поточного ремонту автодоріг загального користування державного значення.

Про це інформує Волинська митниця ДФС.

Так завдяки перевиконанню індикативних показників із забезпечення надходжень митних платежів у лютому 2016-го на реконструкцію та ремонт доріг забезпечено 60,8 мільйона гривень надходжень. І це, як стверджують волинські митники, через «прийнятні та навіть комфортні умови для розмитнення вантажів» для сумлінного бізнесу.

Такого результату досягнуто завдяки перевиконанню у лютому індикативних показників по обсягах мита, акцизного податку і податку на додану вартість. Зокрема, на лютий із зазначених податків, доведений показник Волинській митниці ДФС встановлено в сумі 303,9млн.грн., фактичне виконання - 425,5млн.грн. Як відомо, сума, що спрямовується на поточний ремонт доріг – це 50 відсотків від суми перевиконання зазначених показників.

«Ми створили прийнятні та навіть комфортні умови для розмитнення вантажів усім представникам сумлінного бізнесу. Про це свідчать не лише дані щодо перевиконання індикативних показників, а й той факт, що цього року здійснення усіх митних формальностей у нас проводять 149 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності з інших регіонів України. Це ознака довіри та реального партнерства держави і бізнесу», – прокоментував в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Нагадаємо, що відповідно до ЗУ №666-VIII від 05.09.15 з 1 вересня в Одеській, Волинській, Львівській, Чернівецькій областях запроваджено експеримент з фінансового забезпечення реконструкції поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.

Постановою КМУ №726 від 16.09.15 затверджено порядок спрямування цих коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну от і проясняється.
хто криша цього діла
Відповісти
Гроші вроді надійшли,а ДЕ РЕМОНТ доріг?Правильно в сраці.Гроші владі,а дурням інформацію і обіцянки.
Відповісти
Останні новини
Від митників на ремонт волинських доріг надійшов 61 мільйон
11 березень, 2016, 14:16