У Ковелі відбулась мала олімпіада

У Ковелі відбулась мала олімпіада
З нагоди Олімпійських ігор у Лондоні в школі олімпійського резерву Ковеля відбулась мала олімпіада з веслування на байдарках та каное.

Про це 15 серпня повідомили в прес-службі Ковельської міської ради.

В олімпіаді взяли участь 104 вихованці, які представляли команди своїх тренерів. Загальнокомандну боротьбу виграла тренер Світлана Проніна, учні якої отримали 12 золотих, 10 срібних та 8 бронзових медалей. На другому місці - команда Лариси Гурської, в активі якої відповідно 11, 7 та 2 медалі, третє місце посіла команда Ігоря Верчука, яка завоювала 8 медалей різного ґатунку.


Переможцями олімпіади стали: Володимир Гарбар, Олександр Кисляк, Даша Янчук, Олександр Кузнєцов - Леонід Дерев’янчук, Катерина Мельник - Ірина Мельник, Ірина Хотинська, Олександра Вознюк, Станіслав Віднік.

Школярі продовжують тренуватись під час літніх канікул в спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з веслування на байдарках та каное «Ніка-Сільмаш».

Тренери СДЮШОР під керівництвом Ігоря Верчука використовують канікули для пошуку талановитих та перспективних спортсменів. За словами завуча школи Антоніни Гоголюк, з самого початку занять веслуванням треба закладати в дітей бажання тренуватись:

«Саме тоді, коли дитина вільна від школи, можна загартувати, покращити її фізичні якості та прищепити любов до спорту. Тренування впродовж літа проводились майже щоденно і дітям це подобається».

Попереду юних спортсменів чекає відповідальний старт на всеукраїнському турнірі пам’яті Галини Зуб у Шацьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.