Нововолинські поліцейські вилучили марихуану

Нововолинські поліцейські вилучили марихуану
У Нововолинську у 39-річного місцевого жителя поліцейські вилучили 4г речовини рослинного походження, ззовні схожу на марихуану.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Близько 22 години 30 хвилин правоохоронці звернули увагу на 39-річного чоловіка. Під час проведення поверхневого огляду поліцейські виявили в нього паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану.

Цього ж дня на вулиці Івана Франка в Луцьку в гаражному приміщенні поліцейські виявили та вилучили подрібнену речовину рослинного походження, вагою близько 6г. Зі слів чоловіка, який користується гаражем, речовина є психотропною.

Вилучене поліцейські направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Інформацію за цими фактами внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у вівторок, 1 березня поблизу бару в селі Підгайці Луцького району в 36-річного мешканця обласного центру поліцейські вилучили 100г макової соломки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перестаньте вже писати різну фігню!
Відповісти