Це реально наїзд на патрульну поліцію Луцька, - прес-служба. ВІДЕО

Це реально наїзд на патрульну поліцію Луцька, - прес-служба. ВІДЕО
У луцькому сегменті Facebook активно обговорюють новину, яку опублікувало інтернет-видання “Інформаційне агентство Волинські новини”.

Про це повідомляє ВАР.

В публікації вказано, що нібито працівники патрульної поліції Луцька проігнорували порушення, яке скоїв водій позашляховика під час руху проспектом Перемоги. Зокрема, машина розвернулася у забороненому місці та перетнула подвійну суцільну смугу.

Однак користувачі Facebook виявили, що у тому місці немає суцільної смуги, а згодом виявилося, що авто на відео не використовує патрульна поліція. Цією машиною пересуваються працівники міськвідділу або облуправління Національної поліції.

До слова, на відео нема й самого факту розвороту. Хоча подальший розвиток подій дає підстави вважати, що авто таки здійснило розворот у забороненому місці.

Однак користувачів соцмереж обурило те, що безпідставно звинуватили патрульну поліцію.

“Тут головна проблема не в порушенні. А в тому що Волинські новини у своїй незрозумілій кампанії проти патрульних дійшли до стадії, коли беруть факт, чіпляють до нього патрульних, ще приправляють якоюсь вигадкою і роблять з них грішників. Це перехід межі.

У чергового наїзду ВН на патрульних є два недоліки: 1. це не патрульні, бо в авто нема бортового номера. Це швидше за все авто облуправління або міськвідділу, 2. там нема подвійної смуги”, – пише головний редактор ВАРу Анатолій Котлюк.

А прес-секретар патрульних Ольга Бузулук попросила видання спростувати інформацію:

“Шановні колеги, трохи прикро, що дехто з вас щось публікує, не звертаючись по коментар. І вже не вперше. Розумію, що можна повважати за потрібне не звертатись, ваше право. Але в цьому випадку це реально наїзд. За збігом обставин, він почався після 12 лютого. До того ж все було нормально… Мені все одно всі ці обрАзи, впливи та ігри, я просто за те, щоб інформація подавалась об’єктивно і неупереджено. Незалежно від форми власності. Це – не машина патрульної поліції. Прошу розмістити спростування”.

А ось і відео, яке викликало стільки емоцій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'яна з ВН рулить, любить розпускати чутки
Відповісти
У нас зараз внатурі ріальна власть
Відповісти
Ой, видалили коментар про П'яну з ВН. Цеж правду пишуть про неї що до чоловіків, кажуть що гуляща. Такими новинами намагається привернути до себе увагу. А порушення BMW X6 потрібно ще доказати. І справді самого порушення там не було.
Відповісти
Включайте мозок і логіку!
Да, на проспекті Перемоги висить знак "Розворот заборонено", але ЙОГО ВИДНО ЯКЩО ЇХАТИ ЗІ СТОРОНИ МОСТУ - ДО аВАНГАРДУ! Поліція їхала навпаки, від Авангарду до мосту, і знак не МОГЛА бачити фізично!!!! По розмітці - БМВ не порушував правила (те що бачила поліція).
Відповісти
вонижбоги, не трогайте патрулів
Відповісти
Порушення було, і не одне. Перше- використання звукових сигналів у населеному пункті заборонено. Друге- на перехресті вулиць Перемоги і 8 березня дозволено поворот з Перемоги на 8 березня, а розворот ЗАБОРОНЕНО. Знак Є.
Відповісти
1. Поліція наіхала на Палицю - Палиця через свій сайт наіжджає на поліцію. Дуже не личить людині такоі посади
2. А мене дратує той факт, що поліція не зачжди штрафує горе-паркувальників, часом просто проіжджаютб мимо, наприклад біля старого ринку. Я вважаю що вони мають штрафувати у 100% випадків, якщо виявлено порушення поавил. Так не виховаєш водіів. Водіі повинні знати, що якщо порушив значить 100% заплатиш штраф.
3. Ніщо так не виховує культуру і менталітет як високі штрафи і незворотність покарання за порушення правил.
4. Вважаю що поліцію мають поважати всі як батька, але поліція при цьому має бути справедливою
Відповісти
що то за жаргон "реально наїзд"? прес-секретар тільки з зони відкинулась не звикла до української мови? А що, які патрульні такий і прес-секретар. Пані Бузулук прошу поважати читачів!
Відповісти
А якщо це не патрульна поліція, а якась інша,то що потрібно проїзджати мимо порушника? Коли людина працює, скажімо, в кримінальній поліції і бачить порушення, що не в її компетенції, то що має зробити вигляд, що порушення немає?
Відповісти

поліцію яку самі наскакали.хочете андреаліну уперед до донецька.окопи та моргі чекають вас.автору відео респект.но за мою памьять там знакі так хутко міняются що бувало сам не знаеш що можно а що ні.на відео видно купу удотів які чомусь рухаются у лівому ряді при тому що правий вільний.давай садити тіх хто права продае
Відповісти
перш за все не журналіст, а тупий водій, який розмістив відео в інеті. Нехай почитає правила.
Відповісти
Порушення однозначно було. Але поліція тут нідочого, на таких машинах їздять не тільки патрулі. Ще тут жваве обговорення Оленки з ВН. Нормальна вона баба, безвідмовна. Товариша нагородила, ледь її здихався. А автору відео потрібно було зробити зауваження поліцейським в машині, а не втихаря викинути в нет і казати що він за справедливість.
Відповісти
Проспект пЕремоги -це взагалі бермудський трикутник. Клима Мавура та Грибоєдова - односторонні вулиці, Шухевича -виїзд тільки на право. Якби з грибоєдова перенесли світлофор на Шухевича, тоді б дурістіки не було б. З Грибоєдова виїзджають автомобілі з проблисковими маячками.
Відповісти
Останнім часом Волинські новини перетворились на "вигрібну яму" з брехні і однобокого "правильгого" для їхнього власника висвітлення інформації. При тому що вже дійшли до повної цензури навіть в коментарях, якщо людина висловлює свою думку, яка не збігається з редакційною політикою прославляння Палиці і "єжи з ним". Таке ж можна зараз помітити на плюсах. Як кажуть всі вони ниточки з одного клубочка. Все що не поїхньому то це зло. А вони "святі". Бридота.
Відповісти
Чому так часто зявляється і видаляється КОЛЯСІк
Відповісти
Дай номерок до неї, на вечорок треба
Відповісти
На фейсі хоть і страшнувата, але нам на ніч треба.Сьогодні світло у нашому районі виключають. І нам номерочег
Відповісти
І шо, реальна чувіха. Наші задоволені. Блін, треба перевіритись
Відповісти
З Шухевича можна повертати на право і наліво . Для чого ці викрутаси -направо а потім розворот?
Відповісти
про той знак всі лукцькі собаки знають
Відповісти
Останні новини
Це реально наїзд на патрульну поліцію Луцька, - прес-служба. ВІДЕО
12 березень, 2016, 09:59