У Луцьку розпочався капітальний ремонт вулиць та дорожньої інфраструктури. ФОТО

У Луцьку розпочався капітальний ремонт вулиць та дорожньої інфраструктури. ФОТО
У Луцьку ремонтують вулиці та дорожню інфраструктуру.

Уже кілька тижнів на вулиці сприятлива погода. Департамент житлово-комунального господарства розпочав ремонтні роботи на вулицях міста, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Мости і шляхопроводи багато років капітально не ремонтувалися і знаходяться у незадовільному стані. У попередні роки відремонтовано шляхопровід на проспекті Соборності, мости на вулицях Карпенка-Карого через річку Стир та Шопена.

Нині тривають роботи капітального характеру на шляхопроводах на вулицях Рівненській та Гордіюк. Виконавець робіт – ТзОВ „РБП ТРАНС-МОСТ”.

Також тривають ремонтні роботи і з влаштування тротуару на проспекті Молоді. Роботи виконують працівники ТзОВ “Луцькавтодор-Сервіс”.

Капітальний ремонт триває на зупинці громадського транспорту з улаштуванням заїзної кишені на вулиці Словацького.

Проводять ремонтні роботи й на вулиці Волинській, відрізку дороги на вулиці Ветеранів (в районі Державного архіву Волинської області).

Розпочато роботи з влаштування щебеневого покриття на вулицях Симиренка, Воровського, Колгоспній, Балківській, Князів Острозьких, Дарвіна та Християнській. Роботи виконують працівники ТзОВ „Луцька ДПМК”.

Виконані роботи з будівництва мереж зовнішнього освітлення на вулиці Новочерчицькій - встановлено 38 світильників та 20 залізобетонних опор, замінено кабельну лінію протяжністю 1,5 км.

На алеї між пр.Президента Грушевського та вул. Гулака-Артемовського – встановлено 7 металевих опор із світильниками, замінено кабельну лінію протяжністю 0,159 км. Виконавець робіт – КП „Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло”.

Зараз ведуться підготовчі роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення на меморіальному комплексі “Вічна Слава”, на вул. Глушець (від майдану Братський міст до вул. Паркової), на пр-т. Волі (від вул. Винниченка до вул. Паркової).

Найближчим часом планується розпочати роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення на пішохідних переходах: пр-т. Волі, 1; перехрестя пр-т. Волі – вул. Паркова; вул. Івана Огієнка (історичний факультет), вул. Шопена (Меморіальний комплекс “Вічна Слава”), вул. Шопена, 10, 16, 20. Виконавець робіт – КП „Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло”.






























































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!
Відповісти
Палиця ніякого відношення до доріг в Луцьку немає.
Відповісти
Приємно коли щось робиться .Молодці!!!!
Відповісти
А архіву по вул.Ветеранів не тісно, може їм ще трохи дороги вділити, бо тротуар вже забрали. Чудо якесь зробили.
Відповісти
Коли Вишківську почнуть робити ці вулиці вже по 10 раз переробляють а на вишківській 1 раз зробити не можуть
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розпочався капітальний ремонт вулиць та дорожньої інфраструктури. ФОТО
12 березень, 2016, 20:54