Патрульна поліція запрацювала у Тернополі. ФОТО

Патрульна поліція запрацювала у Тернополі. ФОТО
У суботу на Театральному майдані в Тернополі 209 патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народові.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції на своїй сторінці у Фейсбук.

"Хлопці та дівчата пройшли 10 тижнів інтенсивної підготовки і тренінгів на базі Львівського університету внутрішніх справ. Їх навчали найкращі викладачі та тренери України та країн-партнерів і вже сьогодні ввечері патрульні вийдуть захищати жителів Тернополя", – сказано у повідомленні.

У відомстві додали, що кожен четвертий з новобранців – дівчина, а понад 80% мають вищу освіту.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ганьба! В той час коли Надя Савченко, українська героїня, навіть в логові російському, всіляко демонструє свою повагу і любов до української мови, навіть у суді говорить рідною, державною мовою, і на її вимогу був наданий перекладач... В той же час у славному місті Тернополі, де встановлений памятник українському герою Степану Бандері, який так любив свою рідну українську мову, на Театральному майдані, коли склали присягу нові патрульні поліцейські, очільник Національної поліції України Хатія Деканоідзе виступила з промовою на мові російських окупантів. Який цинізм! Яка ганьба для Тернополя, для України!!!!! Як вона може підписувати документи, якщо не володіє державною мовою, що є порушенням закону "Про національну поліцію" ст.49
Відповісти
Подумаєш! У нас в Луцьку Деканоїдзе не було, але на прийомі присяги були Фацевич (один із очільників патрульної нацполіції) і такий собі пан Жуков - начальник одного з департаментів нацполіцвї, обидва працюють в центральному апараті поліції в Києві. Так на цьому офіційному заході (прийом присяги) ніхто із цих київських гостей не подужав української мови, обидва виголосили "патріотичні" привітальні промови російською! Так що, як ці пани пойшли відбір до поліції, за яким законом - не відомо! І Хатія так само! Мала вона ввіду цю Україну! Головне - зарплату щомісячну в 98 000 грн. отримати!
Відповісти
якого хєра ви вчепилися за ту савченко,є багато інших солдат які в полоні у кацапів то про них щось мовчать,тоже мені знайшли героїню. ВИЙДЕ З ТЮРМИ І ПРЕЗИДЕНТОМ СТАНЕ В НАС ЖЕ ЛЮДИ ТАКІ ДОВІРЧЕВІ
Відповісти
Останні новини
Патрульна поліція запрацювала у Тернополі. ФОТО
13 березень, 2016, 09:02