Мама луцького екс-ректора стала студенткою в 90 років. ВІДЕО

Мама луцького екс-ректора стала студенткою в 90 років. ВІДЕО
Лучанка Лариса Вітинська, яка є мамою голови наглядової ради Волинського інституту економіки і менеджменту, екс-депутата Луцької міської ради Вадима Вітинського, незважаючи на вік, вирішила продовжити навчання і стала однією з перших слухачок Центру освіти третього віку, розповідає Таблоїд Волині із посиланням на телеканал «Нова Волинь».

Жінка уже освоїла Skype, взялася за вивчення іноземних мов та комп’ютерних технологій.

Вперше вищу освіту Лариса Вітинська здобула у 17 років – в Ленінградській фармацевтичній школі. А через 70 років – знову студентка.

«Жити старими своїми думками, бажаннями – це вже в минулому, і ніколи не повернеться. Це я прекрасно розумію, а тому навіть не думаю, що це щось гідне осуду в мої роки йти і пізнавати нове», – каже пані Лариса.

Окрім сина Вадима Вітинського Лариса має ще доньку, яка працює бібліотекарем в російському місті Архангельську. А ще – дев’ятеро онуків і п’ятеро правнуків.

«Я так довго живу, і мені теж хочеться йти разом в ногу з часом. Просто навіть життя заставляє. По-перше, діти не всі біля мене, внуки – не всі біля мене, зараз можна по «скайпу» з ними бачитись, розмовляти… Як тільки дізналася, що будуть заняття через комп’ютер, я без всяких сумнівів кинулася в перший бій», – розповіла 87-річна студентка.

Центр освіти третього віку – це повноцінний навчальний заклад з різноманітними курсами, де мають змогу навчатися ті, кому за 50. Тому таких студентів, як Лариса Вікторівна у Центрі – близько півтори сотні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грамотії!Встидно за свою неграмотність,то коментарі прибрали?
Відповісти
І як прожив би, не знаючи цього... Дебіли мля...
Відповісти
жінка достойна поваги і шани
Відповісти
та ладно старе шо мале..только место чьето заняла
Відповісти