«Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів», - Кварцяний

«Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів», - Кварцяний
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний дав прес-конференцію після матчу 18-го туру української Прем'єр-ліги проти Сталі (1: 0).

«Ви самі бачили, що команда не грає, а мучиться. Просимо грати з хорошою самовіддачею, і гравці зберігають футбольну совість. Так, тактично помиляються, порушують ігрову дисципліну через низький рівень партнерів, але все ж стараються. Виграли дивом, але ж билися», - цитує Кварцяного офіційний сайт "Сталі".

«Шкода, що дублери виходять на поле переляканими, але ж я просив тренерів молодіжного складу попрацювати над конкретними ситуаціями. Довелося зробити три вимушені заміни. Навіть Хомченко забив гол і тут же перестав грати. За 22 роки життя зіграв перший матч за першу команду, забив і через п'ять хвилин вже просить заміну - щось там заболіло, не вистачає характеру. Подачею забив м'яч, а буде тепер розповідати ... »

«Втім, основна причина інша. Планували поїхати на збори, але деякі виявилися проти. Сказали: «А навіщо, якщо ми догравали». Виходить, що сиджу без штанів на гарячій сковорідці, а у верхах і журналісти з мене сміються. Команда існує шістдесят років, і завжди знаходили гроші на збори, останні кошти, але ж знаходили. Для мене збори - це святе. Молодь повинна проводити по три тренування в день. Прислухаються до кого завгодно, але тільки не до головного тренера. Глухі та сліпі, приходжу на зустріч, а нікого немає».

«Ставте питання тим, з кого треба питати, не мучте мене, хоча і зробили з мене громовідвід. Критикують з насмішкою, а «Волинь» такого не заслуговує. Сядуть в туалеті і пишуть всяке, а потім і своїм прізвищем не підписуються. Футбол - це серйозний двигун життя, а не якась іграшка. Футбол всюди розвивають, а у нас тільки руйнують і не достукатися. Форми дітям немає, бензину немає, машини не ремонтуються, зарплату дають тоді, коли вона вже й не потрібна. До кого звертатися, куди кричати, де ця гуцульська трембіта? Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів. Незрозумілі люди кажуть, що колись-там, щось буде, а я хочу серйозно займатися футболом».

«Знімати очки з команди - це не метод. Поріжте ворота на металобрухт, заберіть стадіон, а тут придумали покарання чиновники з температурою, що не похмелившись. Сто варіантів без зняття очок можна було знайти. Три роки поспіль знімають очки, і ніхто не реагує, всі задоволені. Доведуть до того, що я помру прямо на лавці».

Зазначимо, "Волинь" виграла у "Сталі" в домашній зустрічі на "Авангарді" завдяки голу хавбека Віктора Хомченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все по ділу. Залишилося чекати до літа, а там...
Відповісти
Так яка палиця відповість?
Відповісти
Черговий перл неадекватного студента. Час покаже хто і де.
Відповісти
Видно що в Кварца болить. Футбол - це сенс його життя. Ми його любимо таким який він є. Був би іншим, ще невідомо що біло б з футболом на Волині. Да і про Волинь здебільшого взнали через Кварца і його команду.
Відповісти
В нічних клубах в Хомченка нічого не болить)
Відповісти
Vitaly, I`m waiting my many.
Відповісти
Ультрас де ви є? Ви повинні бути на передовій у захисті нашого клубу! Марші, пікети, акції протесту де? Тупо скакати на трибунах великого розуму не треба. Напишіть плакат щоб усі бачили ВОЛИНЬ ВБИЛА ПАЛИЦЯ!!
Відповісти
Останні новини
«Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів», - Кварцяний
14 березень, 2016, 10:15