У Луцьку просять не проводити концерт Потапа та Насті

У Луцьку просять не проводити концерт Потапа та Насті
Лучани проти концерту Потапа та Насті у місті.

Про це знаходимо інформацію на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Просимо вплинути на організаторів концерту Насті і Потапа, який хочуть провести в Луцькій міській раді.

Розуміємо, що міська рада не може заборонити концерт, але це дійство зустрінуть акцією протесту місцеві активісти і задля збереження громадського порядку, можливо, концерт краще не проводити", - пише автор петиції.

Свої дії лучани пояснюють тим, що Потап і Настя, не зважаючи на ситуацію в Україні, продовжують їздити з концертами до Росії.

Обурення серед українців викликало відео зняте під час українського дуету в Росії. На якому Потап і Настя Каменських звернулися до росіян та українців із закликом «не створювати конфліктів», - пише «Еспрессо ТВ».

У травні дует знову засвітився у Москві, цього разу на врученні премії «RU TV». Співак зняв перед російською публікою штани і подякував росіянам. така витівка Потапа теж спричинила шквал критики в сторону українського дуету.

Зараз така петиція зібрала 4 підписи. До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже треба петицiю написати , щоб нас позбавили вiд тих "активистiв"?
Відповісти
Це активістів, таким як котлюк-майдаун слід заборонити.
Відповісти
Голос країни веде, а чому тоді в Луцьк не впускати. Може він у РФ був патрітично налаштованим.
Відповісти
з потапа такий продюсер..як з каменських модель...нафіга ото фотошопити свій жир..ну змирись же настя, що ти ТОВСТА..де твій прес?? де стрункі ноги?? ти - жирна свиня!!!! тебе не люблять в Луцьку....чого ти прешся суюди, сучко?
Відповісти
Лючанка: дуро детектед....
Відповісти
те що в росії виступають - їх обурює, а те що в декого шоколадна фабрика в рашці (яка платить там чималі податки) то нікого не обурює, правда?
Відповісти
Лучани проти концерта Потапа та Насті!Петицію підписало аж 4-и людини.Може хватить прикриватись лучанами?Селезньов поїхав грати футбол за російську команду.Нормально.А він член збірної України!
Відповісти
мда...ще зробіть "тема дня"
Відповісти
не потрібно писати що ,,лучани вимагають''....Так звані АКТИВІСТИ самі розпалюють вогонь ворожнечі в цій ситуації...Краще б звертали увагу на більш значущі питання..
Відповісти
Вам не приходило в ваші світлі голови, що в Росії живе багато Українців і тільки артисти їх і підтримують...Чи хто не з нами, той проти нас???Але заборонити покритикувати, нашкодити, обгадити- це ми-Українці!!!А ви поїдьте в Росію, підтримайте наших, протягніть руку, поспівчувайте...Вчора ж тільки Прощена неділя була! Такі жирні, товсті Потап і Настя - а що товсті не люди? Більш нікого нема товстого? Гарний дует, Настя -взагалі красуня , людям подобається! Не судіть за всіх
Відповісти
Ця парочка-мені подобалась! але їхні дії під час протистояння- говорять,що в цих людей святого нічого нема! Їхній бог-це гроші!Вони ні чим не відрізняються від -лорак.В Україні вони мають бути-блазнями які веселять народ-але ніяк не можуть бути -народними!!!!!!!!!!!
Відповісти
Знову голос подали наші місцеві дебіли майдануті. Дійсно, треба вже заборонити цих довбаних активістів, а то на них поступово перестають увагу звертати, от вони шукають будь який привід, щоб про себе нагадати!
Відповісти
Не захочуть лучани-не куплять квитків і концерту не буде.
Кому потрібні ці петиції і дурні звернення до Романюка. Ще не вистачало ,щоб мер керував бізнесом
Відповісти
Я за Потапа та Настю, які прикрашають наші сірі будні, а не за безглуздих нероб-активістів... Хто їм дав право вирішувати все за всіх
Відповісти
З чого робити проблему, ми з чоловіком купили квиточки на концерт. І дуже хочеться щоб він відбувся. Кому не подобається, то Вас ніхто не заставляє туди йти!!! А місцевих активістів для збереження порядку можна попросити поїхати на схід, там вони більш потрібні!!!!!!
Відповісти
Доброго дня. Я не розумію цих заборон. Вони ж податки платять в Україні, гроші привозять з росії , а не везуть туди. Люди їх люблять і хочуть іти на концерт. Це просто Прирожик і свобода піаряться на цих заборонах
Відповісти
"Знімай штани співай розлуку", як в москві.
Відповісти