На Волині за минулі вихідні ліквідували 7 пожеж. ФОТО

На Волині за минулі вихідні ліквідували 7 пожеж. ФОТО
Минулих вихідних волинські рятувальники зареєстрували 7 пожеж. У людей горіли господарські споруди, підвал, гараж, автомобіль.

Про це повідомляється на сторінці управління ДСНС у Волинській області.

12 березня о 03:05 на диспетчерський пункт ДСНС міста Ковеля надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської споруди, що розміщена на вулиці С.Величка. Приборкали вогонь співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №4 та №19. Вогнем знищено 36 м.кв. даху.

Того ж дня о 05:32 у селі Низкиничі Іваничівського району зайнялося у 2-поверховому дерев’яному підсобному приміщенні на території монастиря. Пожежу загасили працівники Державної пожежно-рятувальної частин №18 та №5. Вогонь встиг знищити лише 4 м.кв. перекриття споруди.

О 19:13 надійшло повідомлення, що у місті Нововолинську виникла пожежа у комірці підвального приміщення 9-ти поверхового цегляного житлового будинку. На місце події у складі двох відділень прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які по прибуттю сформували газодимозахисну ланку та ліквідували пожежу. Вогнем знищено диван, пошкоджено стіни та матрац.

13 березня о 02:23 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Седлище Старовижівського району горить цегляна господарська споруда. За 10 хвилин на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №16 та місцева пожежна команда села Дубечно, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено дах споруди.

О 03:25 у селищі міського типу Жовтневе Іваничівського району зайнявся цегляний гараж. Погасили вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частин №18 та №5. Вогнем знищено перекриття та речі домашнього вжитку.

Також о 05:05 у місті Нововолинську на вулиці Шопена загорівся легковий автомобіль «Mitsubishi Lancer». Через 5 хвилин у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які ліквідували полум’я.

О 16:36 у селі Журавичі Ківерцівського району загорівся дерев’яний житловий будинок. За 2 хвилини прибули працівники місцевих пожежних команд сіл Журавичі та Цумані, а також Державної пожежно-рятувальної частини №6, які погасили полум’я. Вогнем знищено покрівлю, перекриття, пошкоджено стіни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині за минулі вихідні ліквідували 7 пожеж. ФОТО
14 березень, 2016, 15:59