У Луцьку визначились переможці змагань з шахів «Біла тура». ФОТО

У Луцьку визначились переможці змагань з шахів «Біла тура». ФОТО
У шахово-шашковому клубі міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” завершилися традиційні змагання з шахів «Біла тура» серед команд загальноосвітніх навчальних закладів за програмою спартакіади міста Луцька 2016 року в четвертій групі.

Про це повідомляє Волинь Sport.

Організатором цих змагань інтелектуалів традиційно є комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради за підтримки громадської організації "Інтелектуальний розвиток Волині" (голова Олександр Тарасюк).

Боротьбу за шахівницями вели двадцять чотири шкільні команди, з загальною кількістю 72 учасники.

Перемогу у першій групі святкувала команда ЗОШ № 13, в активі якої 14 очок. Друге місце у команди СЗОШ № 5 (12 очок), а третє - у команди ЗОШ № 15 (10 очок).

У другій групі перемогла команда гімназії № 18 (11 очок). Друге місце у шахістів СЗОШ № 1 (10 очок), а третє — у гімназистів 21 школи (9 очок).

У неділю по дві кращі команди-переможниці груп розіграли звання кращої шкільної шахової команди міста. За підсумками проведених трьох турів чемпіоном міста змагань “Біла тура” стала команда гімназії № 18 у складі Володимира Герчука, Артема Матвійчука та Максима Демідова, в активі яких 5 очок.

У шахістів ЗОШ № 13 (Дарина Забокрицька, Микита Чижик, Нестор Мишук) у підсумку на одне очко менше, і вони другі. А вихованці спеціалізованої школи № 1 (Любомир Ткачук, Сергій Григорович, Богдан Саранчов) з трьома заліковими очками завершили змагання третіми.

По закінченні змагань переможці та призери нагороджені дипломами та медалями від організаторів змагань.

Наступними змаганнями, на яких юні інтелектуали матимуть можливість показати свої вміння та навики, буде чемпіонат міста Луцька з шахів серед юнаків і дівчат до 8, до 10, до 12, до 14 та до 16 років, який відбудуться 2-3 квітня 2016 року в м. Луцьку (шахово-шашковий клуб «Біла тура» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» , вул. Будівельників, 11).

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь.

Реєстрація учасників 2 квітня з 10:00 до 10:45.

Початок змагань 2 квітня о 11:00 годині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку визначились переможці змагань з шахів «Біла тура». ФОТО
14 березень, 2016, 17:04