Майже півтори тисячі жителів округу звернулося до Ігоря Гузя за допомогою

Майже півтори тисячі жителів округу звернулося до Ігоря Гузя за допомогою
Упродовж трьох тижнів, поки тривала перерва у роботі Верховної Ради, народний депутат України Ігор Гузь працював у своєму виборчому окрузі.

За цей термін політик відвідав не одну сесію районних рад, обговорив проблемні питання людей з депутатами, побував у багатьох сільрадах, провів зустрічі з громадами в установах та організаціях, - повідомляє прес-служба народного депутата.

Відбулися і прийоми громадян з особистих питань у Любомлі та Володимирі-Волинському, під час яких з особистими бідами та проблемами до депутата звернулося півсотні жителів.

«У кожної людини – своя проблема. Зазвичай просять допомогти у вирішенні соціальних питань. На жаль, у непростий для країни час, жителі звертаються за матеріальною допомогою: кому на лікування, кому погасити комунальний борг, чи просто кажуть, не мають коштів на проживання. Це питання для мене – непрості. Я не бізнесмен і не маю коштів, аби надати матеріальну допомогу. І якщо я не можу допомогти фінансово, кажу людям про це відкрито. Є такі випадки, коли прошу про це у місцевих підприємців», - розповів Ігор Гузь.

«Десятки людей до мене звертаються вплинути на ситуацію, яка склалась на митниці «Устилуг». За їх словами, там присутні факти корупції. Ось цього разу у Володимирі-Волинському чоловік розповів знову, що від людей працівники переходу беруть кошти за пришвидшення черги. Тут потрібно звертатися до правоохоронних органів і вимагати втручання. І я буду цим займатися», - наголошує народний депутат.

У Володимирі-Волинському на прийомі два хлопці поінформували народного депутата про те, що у селі Хобултова цього району 288 га землі передано у користування місцевого технікуму. І у людей є багато запитань до тих, хто обробляє цю землю, і чи взагалі сплачуються податки і куди?

Літніх людей більше цікавлять пенсійні питання чи нарахування субсидії. Багатодітна родина просила допомогти у покращенні житлових умов. Інша жінка – сприяння у виданні її книги. Є тематика громадського характеру – облаштування кладовища. У школі в Хобултові потрібно замінити старі вікна та двері на нові. Громада села Біличі з Любомльського району клопотала про не закриття місцевої малокомплектної школи.

Люди йдуть до мене за допомогою. І я готовий, у міру можливого, її надати. Кожне питання розглядаємо індивідуально. У мене робота зі зверненнями налагоджена так. Є загальна база звернень. Відповідальні за цей напрямок люди в усіх моїх п’яти приймальнях мають до неї доступ. І відзначаємо: зелений колір – вирішене питання, червоний – в роботі, жовтий – на жаль, не можемо допомогти», - розповів політик.

За час депутатської діяльності до Ігоря Гузя звернулося 1400 жителів округу. Народний депутат провів 80 прийомів громадян з особистих питань. Наступні прийоми відбудуться в Нововолинську та Іваничах, про що людей буде, як завжди, поінформовано через ЗМІ округу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майже півтори тисячі жителів округу звернулося до Ігоря Гузя за допомогою
14 березень, 2016, 15:27