Гунчик відкинув звинувачення в розкраданні семи мільйонів

Гунчик відкинув звинувачення в розкраданні семи мільйонів
Департамент захисту економіки Нацполіції повідомив, що військова прокуратура почала розслідування щодо привласнення 7 мільйонів гривень при будівництві фортифікаційних споруд в Донецькій області.

Вони нібито встановили, що на території Володарського, Тельманівського, Волноваського районів комерційні структури проводили будівництво командно-спостережних пунктів та бліндажів.

Ці звинувачення сьогодні на брифінгу в ОДА намагалися спростувати будівельники, розробники проектів та представники влади.

«Ми уклали договори із «Луцьксантехмонтаж №536» та «Житлобуд-2». Ми питали і інших будівельників, але вони не погодилися працювати в таких умовах і в такі терміни. Допомогли лише погодився «ЛДБК. Працювали лише в Володарському районі. Поряд з нами були ще йбудівельники з інших областей – Донецької, Одеської. Ми закінчили будівництво в строки, раніше за всіх. Є компанії, які і досі ще будують ці споруди. А ми - крайні», - бідкається голова ОДА Володимир Гунчик.

«Це був готовий проект Міноборони. Ми просто робили прив’язку до місцевості. Спочатку, згідно із проектом ми мали встановлювати бетонні патерни, які випускає лише єдине підприємство в Україні – Київський завод залізобетонних конструкцій. Навантаження тоді було шалене, і, щоб не вибиватися із графіку, вирішили замінити залізобетонні конструкції на металеві контейнери, які ми зі всіх сторін залили бетоном, з боків встановили залізобетонні листи, броню, а зверху ще насипали землі і укріпили колодами. Це було узгоджено з Міноборони! Наші споруди вийшли кращими – сухішими, з ліпшою вентиляцією», - переконував гендиректор «Житлобуд-2» Леонід Стефанович.

«Працювали за 500 метрів від ворога. Часто під мінометними обстрілами. А тепер нам хтось закидає: «Поїдьте на схід». Ми там були», - зазначив екс-заступник голови ОДА Сергій Кудрявцев.

«Про які вкрадені гроші може йти мова, що будівельні компанії за власні гроші робили дорогу, бо під’їхати до об’єкту не можна було. А ще я попросив лісівників і вони додатково привезли лавочки і столи, яких в жодному кошторисі не було», - додав волинський губернатор.

На запитання: чи це звинувачення – продовження інформаційної війни проти Гунчика, він зауважив, що йому байдуже, що говорять, і продовжуватиме працювати й надалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відчепіться від Гунчика і ОДА. Хто такий критикан, то поїдь на передову і порівняй, як надійно наші зробили, а як інші, хто спостережливий то і по новинах міг бачити бліндажі в 14-ї бр. і вінших.
Відповісти
Гунчик поза підозрою, як дружина Цезаря.
Відповісти
То все Гусь - нероба ніяк не заспокоїться!
Відповісти