У Луцьку по Даньшина не пройти, не проїхати. ВІДЕО

У Луцьку по Даньшина не пройти, не проїхати. ВІДЕО
Дошками, камінцями та бордюрами – саме так мешканці вулиці Даньшина у Луцьку щодня повертаються до своїх домівок.

Вони скаржаться – ремонт прибудинкової території не проводився вже протягом довгого часу, а звернення до міської влади щодо вирішення проблеми результатів не дають, - про це йдеться на сайті Народний контроль Волині.

«Здебільшого мешканці будинку ходять гуляти на стадіон, у парк, бо в нашому дворі можна хіба «грязьові» ванни приймати», – описує ситуацію мешканець будинку на вул. Даньшина, 1 Віталій.

Коли востаннє ремонтували територію, ніхто з тутешніх мешканців вже й не пам’ятає.

«Лише одного разу зробили ремонт під’їзду, сходів – до того мешканці здавали гроші, а ЖЕК лише виділив майстрів», – говорить лучанин пан Борис.

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли – у перелік для капітального ремонту дворова територія на Даньшина не внесена. Однак це ще можна змінити.

«Потрібно не менше мільйона гривень, аби підремонтувати двори, які не увійшли в перелік, затверджений на міській сесії. Ми вже обговорили це питання з міським головою, ведемо перемовини з депутатами, щоб вони винесли пропозицію про ці кошти при розподілі бюджету», – розповів директор Департаменту ЖКГ Луцька Іван Кубіцький.

«Будемо старатися хоча б провести поверхневий ремонт за рахунок перерозподілу статей видатків. Будемо шукати статті, з яких зможемо перекинути кошти на цю прибудинкову територію. Також будемо намагатися на наступний рік включити її в перелік для капітального ремонту», – запевнив депутат Луцької міськради від «Народного контролю» Олександр Лазука».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку по Даньшина не пройти, не проїхати. ВІДЕО
14 березень, 2016, 21:43